Marti, 3 Februarie 2009

De fiecare data cand aud la televizor de scandaluri cu impuscaturi care nu sunt in Craiova, parca am asa o mica tresarire de orgoliu. Uite ca nu numai in Craiova se intampla! Ma saturasem sa tot aud/citesc numai despre scandalurile din Craiova, despre interlopii de aici, cartierul Fata Luncii etc. Asa a fost si cu jaful de la casa de schimb din Brasov, numai ca de data asta, tot Craiova a ajuns pe prima pagina a ziarelor.

Pentru cine nu e la curent cu noutatile, distrusul despre care se presupune ca a omorat doi oameni la o casa de schimb valutar din Brasov, a fost eliberat anul trecut din Penitenciarul Craiova, pentru a se opera la ochi. How stupid can you be??? Asta a fost motivul care a declansat o noua serie de discutii si articole pe tema “Craiova, orasul mafiei”.

Cel mai recent articol se numeste Faceti curatenie in orasul mafiei! si a aparut azi in Evenimentul Zilei. Daca ar fi sa ne luam dupa tot ce scrie in articolul asta, ar trebui sa ne inchidem toti in casa si sa nu mai iesim niciodata. Mie inca nu mi-e frica sa ies pe strada in Craiova, iar daca e sa-mi fie frica de ceva, imi este de caini :)

Voi ce ziceti, este Craiova orasul mafiei?

Loading ... Loading ...

Tags: , ,

9 Comentarii » la articolul “Orasul mafiei”

  1. alleks says:

    trebuie sa fii putin strain de ce se intampla cu adevarat in craiova sa spui ca aici nu se gaseste mafie. dar stiristii sunt penibili, ca de obicei.
    denumirea “orasul mafiei” este prea mult, totusi. desi am votat da.
    in alta ordine de idei, daca ar fi sa aleg ce tigani sa dispara primii din craiova: retarzii cu masini de BG, tari in gura, cersetorii, idiotii cu impresii de smecheri sau mafiotii, aia care (conform presei) umbla cu ak47 sub haine si flamethrowers in portbagaj, i-as alege degajat pe primii. cei din urma nu ma afecteaza in mod direct. pot sa ma duc in locurile frecventate de ei (gen cazinouri, zic) si nimeni nu-mi arunca priviri dubioase. nimeni nu ma impusca, nimeni n-are treaba cu mine. nu ei sunt cei care taie calea fraierilor la semafor, nu ei claxoneaza ca retardatii, nu ei flegmeaza din AMG pe carosabil. ceilalti sunt cei care deranjeaza populatia in mod direct. dar daca ar exista si posibilitatea sa dispara ambele “tabere”, as fi incantat.

  2. Virgil says:

    alleks, ai dreptate intr-o oarecare masura. smecherasii astia de 2 lei, care au umplut orasul, sunt cei mai periculosi pentru noi, oamenii de rand. aia mari isi rezolva treburile intre ei, fara sa atraga atentia.
    dar ce faci cand vrei sa iti deschizi o mica afacere (gen magazin) si vin sa-ti ceara taxa de protectie?

    • alleks says:

      de cazuri de genul asta inca nu am auzit. stiu, totusi, ca pe vremea cand “trona” caiac si era inscaunat la piata mare, cerea o taxa nu chiar neglijenta din partea vanzatorilor de acolo. sub o forma legala, desigur.

  3. A.Faith says:

    eu sunt de parere ca atunci cand le cauti, le gasesti, iar evenimente de genul celor petrecute in Craiova sunt prin mai toate locurile, dar avem noi un PR de milioane :)

  4. Virgil says:

    Gabi, problema e ca in Craiova au fost prea multe scandaluri intr-un timp scurt si asta a atras atentia.

  5. A.Faith says:

    da, dar cand se face ceva frumos pe la Craiova, toti merg pe burta si nu zice nimeni nimic. pai e frumos asa?

  6. Virgil says:

    Cate lucruri frumoase ai vazut tu sa fie promovate la TV? Cand nu e nimic rau in Craiova, se cauta prin alte orase.

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>