Categories

Despre

emag.ro

Ma numesc Virgil, am 29 de ani, si de tot atatia ani locuiesc in Craiova. Am terminat Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica la sectia Calculatoare Engleza si in prezent lucrez la o firma de IT din Craiova.

Contact:
Contact Virgil


Comentarii

 1. Daniela Oct 31, 2008

  Eu sunt Daniela, n-am 25 de ani dar cel putin 25 i-am trait in Craiova.
  Am avut aripi intotdeauna. Vad acum un juvete autentic ….da, acesta este spiritul oltenesc, sa mute muntii din loc . Pai nu? De aceea nu-s munti in zona noastra pentru ca stramosii nostri i-au mutat si s-au descoperit cu totul ….fire deschisa olteanul se lasa privit din toate partile , fara ascunzisuri, un spirit care nu poate sa stea ascuns.

  Felicitari Virgil….pusasi punctul pe ,,i“, facusi sa-mi creasca inima de bucurie.Dumnezeu sa va ajute!

 2. Jon Doe Dec 3, 2008

  Da, mai ales dupa votarile astea s-a vazut trendul ascentent. Sa recunoastem, Oltenia e printre cele mai retrograde orase din tara. Si eu am trait aproape toata viata in Craiova, dar am plecat acum 3 ani. Revin aproape saptamanal si nu imi place ce vad de fiecare data. Mentalitatea asta paguboasa cum ca “oltenii sunt cei mai buni dintre romani” nu isi are rostul. Putina modestie nu ar strica.

 3. Virgil Dec 4, 2008

  Da, va mai trece ceva timp pana se va schimba mentalitatea oamenilor, dar eu raman la parerea ca orasul se dezvolta.

 4. Gigel Jun 22, 2009

  Sunt Gigel si sunt cam de aceeasi varsta cu Virgil…..Facultatea care am teminat-o a fost tot cam ca a autorului numai ca sectia a fost Calculatoare Romana…in fine.
  Din pacate eu n-am avut norocul sa ma fac programator in acest orash ,in care trendu’ e ascendent…:)))))))),si in care multitudinea de firme IT e coplesitoare ,mai ales multinationalele mari care sunt la tot pasul in Craiova ,si astfel am fost nevoit sa ma mut la Timisoara ,care desi pare de necrezut e un pic mai dezvoltat ca,Craiova.

 5. done8989 Jul 2, 2009

  “Oltenia e printre cele mai retrograde orase din tara”
  Da, da, da … :))
  zise necunoscutul (John Doe) şi mai luă o gură de fân

 6. Virgil Jul 2, 2009

  @done8989: macar nu ne-a spus in ce oras super dezvoltat s-a mutat, sa putem face si noi o comparatie 🙂

 7. done8989 Jul 2, 2009

  probabil Moldova :)))

 8. ion Aug 26, 2009

  ca oltean trebuie sa iubesti craiova, ca doar e inima olteniei. si cine e oltean cu adevarat, ramane oltean si-n buCUResti si-n timisoara si-n cluj si-n iasi. cei care pleaca p-acolo si se intorc dupa 2 saptamani deja cu accentul local sunt idioti.

Trackbacks

There are no trackbacks on this entry.