Categories

Cevi are nevoie de ajutorul nostru

Categoria: Personal

Florin Gavrilă (Cevi sau Florinel pentru cunoscuti) este un prieten pe care viata il pune la o grea incercare in aceste zile. A avut ghinionul sa se nasca avand o malformatie arterio-venoasa congenitala care a decis ca acum e momentul sa-si faca simtita prezenta si l-a adus in coma la Spitalul de Urgenta din Timisoara cu urmatorul diagnostic:

Malformatie anteriovenoasa situata la nivelul amigdalei cerebeloase dreapta cu artera nutritiva la nivel P.I.C.A. dreapta si semn de drenaj la nivelul sinusurilor duale sigmoide, avand dimensiuni de 3.03/3.05/2.37 cm. Fara alte modificari la nivelul arterelor poligonului Willis.
 

Din fericire acum a iesit din coma, dar lucrurile nu se termina aici. Acea malformatie trebuie eliminata pentru ca in orice moment poate genera o hemoragie care ar putea sa-i curme viata. Pentru asta, este nevoie de o interventie de embolizare care ar trebui efectuata la inceputul lui august la Clinica din Treviso – Padova, Italia.

Aici Cevi are nevoie de ajutorul nostru. Suma necesara efectuarii acestei interventii plus toate cheltuielile conexe se ridica la aproximativ 40.000 de euro, bani de care el nu dispune. Daca aveti posibilitatea de a-l ajuta o puteti face folosind urmatoarele conturi:

GAVRILA MIHAIL
CNP: 1810512160068
RO91 BRDE 170S V306 0290 1700
BRD CRAIOVA

GAVRILA IULIA MARIA
RO28 BUCU 6642 1341 2511 RO01
Alpha Bank Craiova

Pentru mai multe informatii sau daca dispuneti de alte modalitati pentru a-l ajuta, puteti lua legatura cu Mişu, fratele lui

Va multumesc!

Cevi si sotia sa Iulia, acum trei luni, la botezul fiicei lor Teresa:

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor

Articole asemanatoare

Comentarii

There are no comments on this entry.

Trackbacks

  1. Tweets that mention Cevi are nevoie de ajutorul nostru « La Virgil .ro -- Topsy.com
  2. A.Faith » Hai sa facem o fapta buna!

Adauga un comentariu

Obligatoriu

Nu va fi publicat. Obligatoriu

Optional

Do NOT fill this !

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: