Categories

Politica Orange Romania

Categoria: Gadget

iPhone 4 Orange Nu stiu care este fontul corect pentru sarcasm, dar considerati ca urmatoarea fraza e scrisa cu respectivul font: “Orange isi iubeste si isi respecta clientii”.

Sa luam cazul celui mai nou dispozitiv iesit pe poarta producatorului din Cupertino si anume noul iPhone, number 4. La o simpla vizita aici: iphone.vodafone.it o sa aflati ca device-ul mai sus mentionat costa fix ZERO euro la un plan tarifar de 29Eur. Acum, inca o vizita aici: orange.ro/iphone si o sa aflati ca in Romania, la Orange, acelasi device costa 219Eur la un abonament de 29Eur.

Acum, adaugati si faptul ca cei de la Orange Romania iti permit cumpararea unui iPhone 4 doar cu un contract nou, cu alte cuvinte clientii fideli ce au deja abonamente, fidelizate sau nu, nu au posibilitatea de a-l achizitiona.

Prin urmare:
Orange ne iubeste, fiindca ne considera prea inteligenti pentru a ne insulta cu acelasi tratament civilizat acordat altor cetateni UE. Orange ne respecta, fiindca noua, celor care avem abonamente la ei de ani buni, nu ne iroseste timpul cu statul la coada la iPhone.

P.S. Am solicitat un punct de vedere si celor de la Orange vis-a-vis de aceasta… neclaritate. O sa revin daca imi si raspund.

by freeman

Etichete: , ,

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor

Articole asemanatoare

Comentarii

  1. SSAndDie Oct 19, 2010

    Cica o sa-l aduca si Vodafone RO. Poate asa o sa mai scada si Orange preturile.
    Desi nu-mi imaginez de ce ar vrea cineva iP4…

    Raspunde

Trackbacks

  1. RDS Craiova (scandalul de 5 lei) - renuntarea la serviciile de telefonie

Adauga un comentariu

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu, nu va fi publicat)

Website (optional)

Do NOT fill this !

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: