Categories

Cum a fost la filmul 3D de la Modern

Categoria: Craiova | Data: Luni, 17 Ianuarie 2011

nec np01gl Saptamana trecuta am reusit sa ajung la A Christmas Carol 3D care ruleaza la cinematograful Modern. Stiind ca sunt doar 35 de locuri disponibile am sunat pentru a face rezervare insa mi s-a spus ca nu mai este nevoie fiindca filmul ruleaza de aproape o luna iar interesul este mai mic. Totusi vineri seara am fost aproximativ 30 de persoane in sala, iar sambata am inteles ca s-au vandut toate biletele, asa ca sfatul meu este ori sa faceti rezervare ori sa ajungeti ceva mai devreme pentru a cumpara bilete.

Per ansamblu experienta merita, nu se ridica la nivelul proiectiilor din Bucuresti, dar filmul se vede foarte bine iar sunetul este ok. Sunt insa si doua inconveniente datorate faptului ca sala este veche si nu a fost proiectata pentru 3D. Primul este acela ca ecranul are o zgarietura fix pe mijloc care se vede din cand in cand pe parcursul filmului in anunite secvente, fara a fi totusi foarte deranjanta. Al doilea inconvenient, mai important, rezulta din dimensiunea ecranului care mi se pare prea mic. Ideal este sa stati cat mai in fata pentru a nu vedea marginile care diminueaza efectele 3D (eu am preferat randul 2).

Pentru cei interesati de aspectele tehnice, ochelarii folositi sunt NEC NP01GL (cei din imagine) iar pe tavan se afla un proiector, probabil unul din modelele NEC NP115, NP210, NP216 care sunt compatibile cu ochelarii. Instalatia de sunet nu am apucat sa o studiez prea bine insa este alta decat cea clasica de la Modern.

La iesire am intrebat daca proiectiile 3D vor continua si mi s-a raspuns ca vor aduce si alte filme probabil la interval de minim 2 saptamani. Urmatorul pe lista, dupa A Christmas Carol care ar trebui sa ruleze pana pe 22 ianuarie, este Alice in Wonderland. Se pare ca persoana care mi-a raspuns mie la intrebari nu era foarte bine informata pentru ca, incepand cu 21 ianuarie, ruleaza filmul Cloudy with a Chance of Meatballs 3D.

Etichete: , ,

Articole asemanatoare

Comentarii

  1. Apollo IAN 27, 2011

    Shutter glasses sau polarizati?

    Raspunde

Trackbacks

There are no trackbacks on this entry.

Adauga un comentariu

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu, nu va fi publicat)

Website (optional)