Categories

Targul de Craciun 2009

Categoria: Craiova

Sambata, 5 decembrie, a fost inaugurat pe esplanada Teatrului National “Targul de Craciun“, aflat la prima editie in Craiova.

Ce ma asteptam sa gasesc
Cand am auzit prima oara de targul de Craciun, mi-a venit in minte ceea ce vazusem anul trecut la Paris. Acolo, pe jumatate din Champs-Elysees sunt asezate casute din care se vand diverse produse, majoritatea de sezon: decoratiuni, ornamente, jucarii, haine si vin fiert. In afara de acestea, mai erau si cele dedicate exclusiv copiilor, acolo unde acestia puteau sa se joace sau sa fac poze cu Mos Craciun.

Ce am gasit
Am ajuns in centru duminica, pe la ora 13. Pe esplanada de langa teatru erau asezate 15 casute de lemn, decorate, dar maxim 10 erau deschise. Doua dintre acestea aveau jucarii, iar restul serveau cafea, vin fiert, sucuri si popcorn. Nici oamenii nu se inghesuiau prea tare, majoritatea avand treaba la targul de haine.

Cam atat. In afara de traditionalul “Merry Christmas” prezent pe fiecare taraba si de vinul fiert, nimic nu mai aminteste de sarbatori. Sper ca lucrurile sa se mai schimbe in zilele urmatoare cand, probabil, vor fi deschise si celelalte casute.

PS: Parca nici vinul fiert nu are farmec cand sunt 10 grade afara, nu? :)

Craiova - Targul de Craciun

Craiova - Targul de Craciun

Craiova - Targul de Craciun

Craiova - Targul de Craciun

Etichete: ,

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor

Articole asemanatoare

Comentarii

There are no comments on this entry.

Trackbacks

There are no trackbacks on this entry.

Adauga un comentariu

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu, nu va fi publicat)

Website (optional)

Do NOT fill this !

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: