Joi, 6 August 2009

Sunt convins ca orasul va arata foarte bine de sarbatori, ca si anul trecut, dar oare nu se pot cumpara decoratiuni mai ieftine sau mai putine? Un milion de euro imi pare o suma prea mare, indiferent cat de frumoase sunt acele ornamente.

Imaginea Craiovei s-a schimbat mult in ultimii ani tocmai anumitor lucrari de investitii care au fost realizate in oras, astfel ca se impunea crearea in perioada sarbatorilor a unui cadru specific care sa concorde cu celelalte investitii care au fost realizate in oras.” a declarat primarul Craiovei, Antonie Solomon.

Tags: , ,

3 Comentarii » la articolul “Craiova se pregateste de Craciun”

  1. alleks says:

    Adevarul este ca e nevoie si de ornamente pe timpul sarbatorilor, dar sunt prea multi bani.

    “cel mai luminos punct de pe harta europei”? dar de ce? :D

  2. Virgil says:

    @alleks: Pentru ca primarul nostru vrea sa fie “cel mai” :)

  3. freeman says:

    Mai deci, eu sunt complet pentru 2 milioane nu doar 1. Pe bune.
    Toti comenteaza ca e prea mult, ca se putea face altceva cu banii aia… bla bla.

    Si ce sa faca cu banii ?
    Deja face, repara strazi, canalizari etc etc. Sa mai faca si altceva. La urma urmei 80% din cetateni nu au nevoie de canalizare ci de bling de sarbatori sa le bucure ochiul, iar la final… aia 80% trebuie multumiti. Ei voteaza.

    Intamplator m-am uitat la stiri cand s-a difuzat documentarul: toti cei care comentau ca e prea mult si sa faca altceva cu banii, erau pensionari, adica… neplatitori si doar bagatori de seama sau aruncatori cu sfatul.

    Eu personal vreau chestii shiny de sarbatori pe strazi ca aia ma incalzeste… nu canalizarea din Lunca sau Drumul Apelor sau mai stiu eu in ce loc obscur.

    Deci… as vota si pentru 2 milioane, daca se aprind ochii iepurelui de paste din fata primariei cand te apropii de el, sau renii de la sania lui Mos Cracuin behaie in 5.1 cand ninge pe ei… hell, it’s worth it !!

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:) :)) :D :p :w00t: :( :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :happy: :beer: :coffee: :ninja: :pinch: :pouty: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :unsure: :alien: :angel: :wassat: :whistle: :wink: :heart: :kissing: :wub: :ban: :stupid: