Categories

Cel mai tare job de programator

Categoria: Personal

Mai sunt aproximativ doua saptamani pana la finalul concursului de add-on-uri pentru Internet Explorer 8, in care m-am inscris cu 3 aplicatii, si am mare nevoie de ajutorul vostru pentru a castiga. In general nu imi place sa stresez pe nimeni cu rugaminti de genul asta, insa fac o exceptie acum pentru ca am muncit si am investit destul timp in aceste add-on-uri.

Ceea ce trebuie sa faceti voi este sa intrati pe ieaddons.com si sa dati un rating de 5 stele :D aplicatiilor dezvoltatede mine. Pentru ca am fost intrebat de mai multe ori cum se face acest lucru, am descris mai jos procedura de vot pas cu pas.

  1. In primul rand va trebuie un cont pe ieaddons.com (daca aveti deja, trebuie sa va autentificati si apoi sa mergeti la pasul 2). Pentru asta, mergeti pe http://ieaddons.com/ro/Register.aspx si completati campurile necesare (nu dureaza mai mult de 30 de secunde) si apasati butonul “Inregistrare”. Dupa creare contului veti ramane autentificari si puteti trece la pasul doi.

    cont ie 1

  2. Mergeti pe pagina add-on-ului Curs Valutar [http://ieaddons.com/ro/Details.aspx?Id=9538] si in josul paginii, sub textul “Adaugare recenzie”, dati click pe ultima stea. In acest moment ar trebui sa apara mesajul de confirmare “Evaluarea dvs. a fost trimisa!”.
    vote curs valutar
  3. Mergeti pe pagina add-on-ului TraficBar [http://ieaddons.com/ro/Details.aspx?Id=9652] si in josul paginii, sub textul “Adaugare recenzie”, dati click pe ultima stea. In acest moment ar trebui sa apara mesajul de confirmare “Evaluarea dvs. a fost trimisa!”.
    vote trafic bar
  4. Mergeti pe pagina add-on-ului Tweet It![http://ieaddons.com/ro/Details.aspx?Id=10014] si in josul paginii, sub textul “Adaugare recenzie”, dati click pe ultima stea. In acest moment ar trebui sa apara mesajul de confirmare “Evaluarea dvs. a fost trimisa!”.
    vote tweet it

Cam asta este tot ceea ce trebuie sa faceti. Multumesc pentru ajutor celor care m-au votat deja si celor care ma vor vota de acum inainte!

PS1: Puteti sa votati si doar unul dintre add-on-uri, dar daca tot ati facut cont nu ar fi pacat? :)
PS2: Daca ati folosit macar unul dintre add-on-uri as fi curios sa stiu cum vi s-a parut.

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor

Articole asemanatoare

Comentarii

  1. Serban Sep 14, 2010

    Am votat. Succes! 8)

    Raspunde

Trackbacks

  1. Tweets that mention Cel mai tare job de programator « La Virgil .ro -- Topsy.com

Adauga un comentariu

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu, nu va fi publicat)

Website (optional)

Do NOT fill this !

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: