Categories

Gadget-uri noi la inceput de an

Categoria: Gadget | Joi, 8 Martie 2012

Iar am stat departe de blog in ultima vreme si scriu acest articol cu intarziere de o luna fata de data la care imi propusesem initial, motiv pentru care inceputul de an se petrece primavara. Anyway, trecand peste tentativa de a ma scuza ca sunt ocupat si/sau lenes, vroiam sa va prezint doua gadget-uri si un accesoriu pe care le-am dobandit anul asta.

iPhone 4S
iPhone 4S – Este cel mai important dintre toate, din toate punctele de vedere. In primul rand pentru ca este cel mai bun telefon pentru mine. Arata bestial (nu am gasit niciun alt telefon care sa se apropie la design de iPhone 4/4S), display-ul retina este extraordinar, iar telefonul face tot ceea ce am nevoie repede si usor. Prea multe nu mai sunt de spus, e lansat de vreo 5 luni si e cunoscut de toata lumea.
In al doilea rand pentru ca nu a costat niciun ban, fiind primit de la Dan Dragomir dupa ce am castigat un concurs pe blog. Ii multumesc inca o data si sper ca la un moment dat sa ii pot multumi personal.
Kindle Fire
Kindle Fire – Vroiam sa imi cumpar o tableta si am profitat de deplasarea unui coleg in Statele Unite pentru a achizitiona una dintre cele mai ieftine si populare tablete cu Android. Am luat-o direct de la Amazon cu 199 de dolari si dupa o luna de utilizare pot sa afirm ca isi merita toti banii. Ecranul de 7 inch o face usor de utilizat in ambele moduri (portrait/landscape), raspunde bine la comenzi si este suficient de rapida.
La capitolul dezavantaje putem enumera absenta 3G, slotului pentru card, GPS-ului sau a camerei foto insa, in afara de card care ar fi fost util, nu imi lipseste nimic. Incerc sa imi fac timp pentru a va povesti mai multe intr-un articol separat.

Se poate cumpara si din Romania de la evoMAG sau Quickmobile, insa trebuie root-ata pentru a putea instala aplicatii (lucru care se face extrem de usor). Fiind o tableta foarte populara are parte de atentie sporita din partea developerilor si exista multe ROM-uri custom disponibile, inclusiv cu Ice Cream Sandwich.

Adaptor Digital AV Apple
Adaptor Digital AV Apple – L-am luat tot de pe Amazon, iar cu ajutorul acestui adaptor imaginea de pe iPhone 4/S sau iPad 2 este afisata pe televizoarele cu intrare HDMI. Este un accesoriu pe care mi l-am dorit fara sa imi trebuiasca in mod deosebit, insa eram curios cum este sa joci un Fifa 12 pe iPhone si sa vezi imaginea pe televizor.
Raspunsul: foarte tare :) Cu un cablu HDMI mai lung pot sta pe canapea si ma joc ca la consola. Il mai folosesc si pentru a vedea pozele si filmele din telefon sau pentru a vedea filme de pe net pe televizor, prin intermediul telefonului.
Se gaseste si la noi la eMAG.



Etichete: , , ,

Articole asemanatoare

Comentarii

  1. MaTr3o MAR 8, 2012

    Felicitari pentru iPhone-ul castigat, noroc chior. Mi-as lua si eu un Kidle Fire cu 200$, dar trebuie platit TVA + taxe de transport si ajung la acelasi pret din RO.

    Raspunde

Trackbacks

There are no trackbacks on this entry.

Adauga un comentariu

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu, nu va fi publicat)

Website (optional)