Categories

O intrebare pentru presa craioveana

Categoria: Trafic | Miercuri, 9 Mai 2012

Citeam astazi un articol in Gazeta de Sud care anunta faptul ca se va inchide traficul pe o portiune a strazii Panait Mosoiu, incepand cu 10 mai. Am incercat, fara succes, sa imi amintesc pe unde vine strada asta, asa ca am trecut peste.

Pe seara insa, trecand intamplator prin centru si stand o buna bucata de timp intr-o coada pentru a incerca sa intru pe o strada care s-a dovedit a fi inchisa, mi-a venit in minte articolul din ziar si banuiala ca probabil aceaa era strada cu pricina.

Trecand peste faptul ca azi este 9 si nu 10 mai (deci strada trebuia sa fie deschisa teoretic), acum vine si intrebarea catre presa: atunci cand anuntati inchiderea unei strazi sau instituirea unui sens unic, va e atat de greu ca pe langa copy/paste-ul sau rezumatul din comunicatul de presa sa puneti si o captura de ecran cu localizarea strazii pe harta? Stiu, pot sa o caut si eu pe net, dar daca tot vreti sa ma informati faceti-o pana la capat! Multumesc.

Pentru cei care nu stiu Google Maps-ul pe de rost, aveti mai jos o captura de ecran. Este strada cu Murphy’s Pub si e inchisa pana pe 26 mai.
Strada Panait Mosoiu


Etichete: , ,
eMAG RCA

Comentarii

  1. oprean MAI 9, 2012

    Nu ai vrea sa-ti aduca aminte presa si ca trebuie sa mananci sau sa respiri? NU e vina presei ca stai in Craiova si nu stii o strada din zona centrala…data viitoare cum poti sa scrii pe blog, poti sa cauti si pe google…

    Raspunde
    • Virgil MAI 9, 2012

      Exagerezi. Dupa cum probabil ai vazut, am scriu ca pot sa caut dar nu ar trebui. Mi se pare ca fac un lucru doar pe jumatate.

      Faptul ca acum a fost o strada din centru e o intamplare, in alte dati sunt strazi din cartiere. Poate te surprinde dar eu nu merg pe strada uitandu-ma dupa placutele cu numele strazilor.

      Raspunde
      • oprean MAI 9, 2012

        Daca nu esti cu ochii dupa numele strazilor, atunci spor la gasit strazi inchise prin Craiova… Nu e vina presei ca tu dupa 27 de ani de stat in Craiova nu cunosti orasul…

        Raspunde
        • Virgil MAI 9, 2012

          Nu cred ca are rost sa continuam, iti respect parerea dar nu iti dau dreptate. Prefer sa imi incarc memoria cu lucruri mai importante decat numele tuturor strazilor din Craiova.

          Multumesc pentru ca m-ai facut mai tanar :D Trebuie sa actualizez pagina Despre.

          Raspunde

Trackbacks

There are no trackbacks on this entry.

Adauga un comentariu

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu, nu va fi publicat)

Website (optional)