Categories

A aparut FIFA 13

Categoria: Fotbal | Tuesday, 9 October 2012

FIFA 13 PS3 Am avut placerea sa prind seria FIFA inca de la prima versiune, FIFA ’94. Imi aduc aminte ca abia asteptam pauza de la orele de laborator din liceu ca sa mai prind un meci de FIFA. Apoi mi-am cumparat calculator acasa si primul lucru pe care l-am facut a fost sa merg la “baietii mai mari” care aveau CD writer si sa cumpar CD-ul cu FIFA ’98. Imi aduc aminte ca m-a costat 50.000 de lei si il pastrez si acum ca un suvenir.

Vremea a trecut si anul acesta, pentru prima oara, am o consola pe care sa pot juca cea mai noua versiune a jocului. Astfel nu am mai stat pe ganduri si am facut precomanda iar a doua zi dupa lansarea oficiala l-am avut acasa.

Prima impresie este ca, fata de versiunile anterioare, jocul este mult mai greu. Probabil are legatura si cu faptul ca am trecut de la tastatura la controller, insa cei de la EA Sports au avut grija ca nu orice pasa, indiferent de precizia cu care este data, sa ajunga la coechipieri si nici ca toate suturile sa fie goluri sau macar sa ajunga pe spatiul portii. Cu cea mai mica atingere gresita a directiei te poti trezi ca ai pasat la un adversar sa ca ai dat un autogol.

Pe de alta parte, jucatorii au mai multa mobilitate si pot face zeci de scheme folosind combinatii pe care probabil nu voi reusi sa le retin niciodata. Adaugand la asta si grafica senzationala pot spune ca sunt momente in care jocul pare aproape real si raman blocat cu ochii in televizor uitand ca trebuie sa mai si joc :D

Daca sunteti pasionati de fotbal si de jocurile pe calculator, atunci nu trebuie sa ratati FIFA 13. Este disponibil pentru PC si console iar daca va atrage si ideea unei console il puteti cumpara la pachet cu Playstation 3. Principalul avantaj pentru a cumpara jocul este faptul ca veti putea profita de toate posibilitatile de joaca online unde se pot face meciuri directe cu alti jucatori, turnee sau team-play unde fiecare persoana controleaza un singur jucator.

Daca aveti cumva jocul pe PS3 si vreti sa facem un meci, lasati un comentariu si stabilim toate detaliile :D


Etichete: , , ,

Comentarii

There are no comments on this entry.

Trackbacks

There are no trackbacks on this entry.

Adauga un comentariu

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu, nu va fi publicat)

Website (optional)