Duminica, 19 Octombrie 2008

Daca tot am aflat la articolul trecut ca am fost in aceeasi zi cu Powerpuff la Sibiu, mi-am adus aminte sa pun pozele pe care le-am facut acolo.

Inainte de asta, vreau sa va spun ca Sibiul are un centru foarte bine aranjat, cu cladiri frumoase si multe harti care sa te indrume (se vede ca a fost capitala europeana). Piata Mare este chiar mare si este plina de lume (localnici si turisti), magazine si banci. Mi-au atras atentia faptul ca firmele si-au modificat siglele pentru fi in ton cu cromatica cladirilor in care isi au sediul si “ochii” de pe acoperisurile cladirilor (vedeti in poze la ce ma refer). In afara centrului, Sibiul mi s-a parut un oras ca multe altele din Romania, multe locuri de parcare cu plata dar fara a avea unde sa platesti si cu drumuri proaste (cel putin in apropierea centrului).

Cam astea sunt impresiile mele despre Sibiu din cele aproximativ doua ore cat am stat pe acolo. Mai multe informatii despre oras gasiti aici, iar pozele facute le vedeti aici:
 
Click pentru marire
 
Click pentru marire
 
Click pentru marire
 
Click pentru marire
 
Click pentru marire
 
Click pentru marire
 
Click pentru marire
 
Click pentru marire
 
Click pentru marire
 
Click pentru marire
 
Click pentru marire
 
Click pentru marire
 
Click pentru marire

Tags: , , ,

6 Comentarii » la articolul “Sibiu”

  1. Powerpuff says:

    Imi plac pozele, mai frumoase ca ale mele :) + ca vad ca tu le ai la o rezolutie mai buna, eu am fost nevoie sa le fac vga ca nu mai aveam memorie si nu am vrut sa plec de acolo fara sa fac poze. Chestia cu firmele am observat-o si eu, la vodafone, si la o banca .. nu mai stiu bine dar am facut poza. Apropo .. ar trebui sa-ti pui watermark pe poze .. o sa ai surpriza apoi cand o sa-ti vezi pozele pe la altii si o sa zica ca ei le-au facut .. suntem in Romania, si am patit-o si eu si uite asa mi-am invatat lectia.

  2. Virgil says:

    Pozele le-am facut la rezolutie de 2560×1920 dar pe blog le-am pus la 1024×768 ca sa se incarce mai repede.
    Watermark folosesc, dar acum mi-a parut rau sa stric pozele :)

  3. monica says:

    Incredibil cata lume se indragosteste de sibiu. Si eu care credeam ca sunt singura…
    Data viitoare, incearca sa ajungi NEAPARAT si in muzeul satului. E inafara sibiului, spre Paltinis

  4. Virgil says:

    E un oras frumos, nu are cum sa nu iti placa. Sper ca data viitoare sa stau mai mult si sa ajung la muzeul satului.

  5. Sorin says:

    Eu am locuit in Sibiu aproape doi ani de zile, mi-a placut (cam in 2005 am plecat, vad din poze ca s-a mai schimbat) dar nu destul cat sa parasesc Brasovul. Nu mi-a placut transportul in comun. Pe linia cea mai circulata, autobuzele aveau o frecventa de 15 minute intre ele, iar in week-end aceasta era de 30 minute. In schimb, obiective turistice destule si oameni civilizati.

  6. Gabi says:

    Sibiul, doar daca am reusit o singura data sa-l vizitez, din pacate, este un oras foarte frumos, relaxant, cu multe lucruri de facut si de vazut, oameni prietenosi.

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>