п»ї Geek Meet #3 | La Virgil .ro
Marti, 24 Februarie 2009

Aseara am participat la a treia editie Geek Meet din Craiova, eveniment organizat de Asociatia PR Patrat, in colaborare cu Gazeta de Sud si MB Dragan. A prezentat Alin Mechenici, iar interactivitatea a fost sustinuta de (in ordinea numerelor de pe tricou :) ):

Vlad Stan - Seedmoney.ro
Viorel Spinu - Getting Things Done (Taskwriter.com)
Andrei Gheorghe - Scalarea aplicatiilor web
Bobby Voicu - Comunitati.

Intalnirea a durat 4 ore, timp in care s-a discutat, printre altele, despre antreprenori, proiecte in online, modalitati de finantare, bloguri si comunitati. Trei lucruri importante mi-au ramas in minte dupa discutiile de aseara:
1. Pentru a avea succes cu un proiect trebuie sa ai o idee buna, incredere ca vei reusi si sa nu renunti niciodata. Stiu, e o afirmatie de “common sense”, dar e bine sa o mai auzi din cand in cand.
2. Task Writer, o aplicatie online de time management, pe care intentionez sa o testez. S-ar putea sa fie exact ceea ce am nevoie pentru a deveni mai organizat :)
3. Think global, not local!

Un singur repros as avea sa le fac organizatorilor: locatia! Murphy’s Pub s-a dovedit o alegere neinspirata, fiind prea mic si incomod pentru un astfel de eveniment. Cred ca se poate gasi o sala de conferinte la unul din hotelurile din Craiova sau un bar/restaurant ceva mai mare si mai bine structurat decat Murphy’s.

Per total, a fost un eveniment interesant unde am avut ocazia sa cunosc oameni care au cu adevarat succes in online, oameni de la care am avut ce invata. Am plecat de acolo cu ideea ca pot face orice. Motivational!

Poze nu am facut, dar daca voi gasi pe alte bloguri, o sa pun link.

Tags:

6 Comentarii » la articolul “Geek Meet #3”

 1. Singurul regret este faptul cДѓ am uitat sДѓ mДѓ iau de tanti de la CEZ! :| :))

 2. Virgil says:

  Am observat ca era multa lume dezamagita ca a plecat tipa de la CEZ. Daca ati stat prea mult pe ganduri… :D

 3. [...] mai scris despre GeekMeet: Virgil, Dan, CДѓtДѓlin Еџi Gabi. DacДѓ am uitat pe cineva, let me [...]

 4. A.Faith says:

  tu i-ai zis ceva?

  oricum, era normal sДѓ o taie cГўnd a vДѓzut cДѓ toatДѓ lumea a reacЕЈionat frumos cГўnd a auzit ce funcЕЈie are :D

 5. Virgil says:

  Cred ca a fost persoana care a atras cele mai multe priviri atunci cand s-a prezentat. Pana la urma, e alegerea fiecaruia la ce firma lucreaza :)

 6. [...] a mai scris deja? PДѓi, A.faith, Virgil, Dan, CДѓtДѓlin Еџi [...]

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>