Marti, 31 Martie 2009

1. Desi ultima stire pe care am auzit-o despre turnul cu 27 de etaje din centrul Craiova era ca nu se mai construieste, astazi am vazut ca lucrurile au inceput sa se miste. Gardul era deja doborat, iar cativa muncitori se chinuiau se mute niste crengi.

Nu stiu ce se va construi acolo pana la urma, dar am o vaga banuiala ca pozele de mai jos sunt printre ultimele in care copacii aia vor mai fi in picioare.

CraiovaCraiova

2. Banda rosie de pe fiecare stalp pietonal montat in fata sediului FC Universitatea Craiova (ca sa nu existe confuzii) a fost vopsita cu albastru. Pasul urmator ar fi ca si semnele de circulatie din zona (gen stop, cedeaza trecerea) sa devina alb-albastre, nu? Poate globalizam un pic si marcam si curbele de la formula 1 tot cu alb si albastru.

Tot respectul pentru Adrian Mititelu in legatura cu ceea ce a facut la echipa de fotbal, dar parca exagereaza un pic. Imi aduc aminte de discutiile legate de bordurile din centru care erau alb-rosii si care reprezentau, in viziunea unora, culorile lui Dinamo. Aceeasi discutie a aparut si in legatura cu gara, care e tot rosie.

Eu ma intreb, chiar exista cineva care se uita la stalpi/borduri/gara si se gandeste la Dinamo??

Stalpi Pietonali - Craiova

Tags:

4 Comentarii » la articolul “Doua din Craiova”

  1. eIordache says:

    De semafoare ce zici? :P

  2. Virgil says:

    Semafoarele au deocamdata tot culorile traditionale :)

  3. nemo says:

    si unde e turnul ala de 27 de etaje? sau unde e posibil sa fie intr-un viitor nu se stie cat de indepartat?

  4. Virgil says:

    Pe Stefan cel Mare, vis-a-vis de Hotel Jiul.

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>