Spalare in parcare…

Am descoperit asta-seara un comunicat de presa care anunta un nou serviciu in Craiova:

“SPALARE IN PARCARE – Noi venim si va spalam masina!” este un concept nou in Romania si reprezinta posibilitatea spalarii autoturismului in locul in care acesta este parcat. Echipele noastre mobile vor merge la masina dvs. si o vor spala!

Succesuri, zic! :)

PS1. Spalarea WATERLESS poate curata namolul care se strange pe masinile din Romania, fara sa zgarie fin vopseaua?
PS2. Ai voie sa speli masina cu apa unde ai chef? Daca ma duc si fac balta in parcarea din fata primariei nu zice nimeni nimic?

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

14 comentarii la articolul » “Spalare in parcare…”

  1. nemo says:

    =)) that’s new.
    Poate in curand se inventeaza si spalatul hainelor direct pe tine :D . De ce sa mai consumi curent si sa mai astepti dupa masina de spalat si tot procesul…

  2. Virgil says:

    Cand ploua, pui un pic de detergent pe tine si iesi afara :d

  3. Dan says:

    Nu trebuie sa o speli la Primarie, foloseste o cismea din Craiova si ai sanse sa fii amendat de politie.

  4. Virgil says:

    Dan, asa stiu si eu. Atunci cum imi spala mie aia masina in parcare si nu patesc nimic? Sau poate au “abonament” la autoritati… :)

  5. Cristi says:

    Salut,

    am dat peste acest blog din greseala…Cred ca subiectul s-a denaturat si poate ca nici unul dintre voi nu e in masura sa comenteze aiurea despre acest concept unic, nu doar in Romania.
    Stiu insa ca e foarte usor sa gasesti ceva nou si sa te apuci sa aberezi pe acel subiect. Fratilor vreti sa stiti cum functioneaza…? Intrebati! e mai bine ! Credeti ca daca va apucati sa aruncati cu pietre in omul care doreste sa faca ceva bun e mai ok ? In incheiere as putea sa sugerez celor interesati de metodele (pentru ca nu e numai una) de spalare sa contacteze persoana care este interesata de serviciile “spalare in parcare” si sa afle mai multe. Succes, Cristi.

  6. Virgil says:

    @Cristi: 1. Eu am scris despre acest serviciu in primul rand pentru a-l promova. Cine e interesat, citeste comunucatul de presa si afla mai multe detalii.
    2. Nu a aruncat nimeni cu pietre. Eu am intrat pe site, am citit ce scria acolo si mi-am pus 2 intrebari de bun simt, cred. Tu pari sa stii mai multe, de ce nu ma lamuresti?

  7. Popa says:

    As vrea sa raspund la cele 2 intrebari postate de catre Virgil:
    1. Metoda fara apa poate curata orice fel de murdarie fara a zgaria vopseaua (lucru care poate fii demonstrat), datorita compozitiei sale aceasta desprinde mizeria de caroserie ca apoi sa fie indepartata cu o laveta de microfibra eliminand astfel orice posibilitate de a zgaria
    2.la o masina se consuma maxim 2 litri de apa care oricum ajung pe niste bureti pusi de jur imprejurul masinii.

  8. Virgil says:

    @Popa: mie mi se pare putin 2 litri, gandindu-ma la cata apa se consuma la o spalatorie normala, dar banuiesc ca tu stii mai bine. Multumesc pentru lamuriri!
    Mai am o curiozitate, la o luna si de la semnarea francizei: merge serviciul asta in Craiova? Il promovati in ziare, la tv? Eu nu am vazut nici o reclama…

  9. valentina says:

    i-am vazut duminica in parcare la pic,masinile au iesit super.interesant

  10. Popa says:

    Sincer sa fiu saptamana asta am inceput sa ma ocupt serios de el,deoarece ma mai ocup si cu altceva.O sa il promovez pe unde o sa am ocazia.Pentru inceput am sa impart niste fluturasi sa vedem ce efect au,dupa care urmeaza reclama la Kiss Fm,in Gazeta….si tot asa

  11. Virgil says:

    Daca mai faceti demonstratii sa ma anunti si pe mine, sunt curios sa vad cum e cu spalarea Waterless. Bafta cu proiectul!

  12. Popa says:

    valentina! aceea este alta firma ,ei nu folosesc apa deloc, spala doar cu metoda waterless, noi practicam 2 metode, intr-una din ele nu folosim apa la fel ca ei, iar intr-una se folosesc circa 2 litri,aceasta din urma este aplicata la masinile foarte murdare.

  13. andi says:

    pare o idee interesanta. A “asistat” cineva la spalarea unei masini? Ne poate spune si noua cum se desfasoara intregul proces, comparandu-l cu spalarea ” traditionala ” ?

  14. stelian says:

    sa speli masini prin parcari cu un vermorel d’ala
    cu care tataia uda pe vremuri via ?
    :D :D :D

    Sunt sariti de pe fix baietii astia cu spalarea lor in parcare cu tot . ma mir ca nu i-a amendat politia pana acum ca spala masini pe domeniul public .

Adauga un comentariu


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:) :)) :D :p :w00t: :( :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :happy: :beer: :coffee: :ninja: :pinch: :pouty: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :unsure: :alien: :angel: :wassat: :whistle: :wink: :heart: :kissing: :wub: :ban: :stupid: