Marti, 21 Iulie 2009

Citeam ca in aceasta saptamana, Craiova se va infrati cu Wakefield, un orasel din Anglia la fel de anonim in lume ca si Craiova. Pe langa Wakefield, Craiova mai este infratita cu Kuopio (Finlanda), Skopje (Macedonia), Vratza (Bulgaria), Shiyan (China), Uppsala (Suedia), Nanterre si Lyon (Franta).

Acum vine si intrebarea logica: ce beneficii aduc aceste parteneriate? In afara de delegatii oficiale care se plimba intre orase si de numirea strazilor gen Nanterre in Craiova si Rue de Craiova in Naterre, oare exista alte avantaje sau proiecte? De exemplu, mi-ar placea sa vad un parteneriat prin care, o data pe an, 10 craioveni merg sa viziteze Shiyan si 10 chinezi vin in Craiova, primariile oferind anumite facilitati (cand zic 10 craioveni nu ma refer la primar si inca 9 rude :wink: ). Sau facilitati oferite firmelor dintr-un oras infratit care vin sa deschida o afacere in Craiova.

Exista astfel de proiecte sau aceasta infratire este doar un prilej de plimbare pentru administratia locala?

[sursa 1][sursa 2]

Tags:

6 Comentarii » la articolul “Infratirea intre orase”

  1. A.Faith says:

    ma gandeam sa astept sa vad daca primesti vreun raspuns oficial, dar cred ca e nevoie de mult si bine, asa ca o sa le trimit acum un email, sa vedem… poate se sesizeaza si dau niste explicatii, ceva :D

  2. Virgil says:

    Eu am incercat cu alte ocazii sa trimit niste mailuri si nu am primit niciodata raspuns, asa ca am renuntat. Poate reusesti tu :)

  3. A.Faith says:

    ti-am dat si tie BCC :)

  4. A.Faith says:

    am fost respectuos :D ?

  5. Virgil says:

    Foarte, dar tot nu vei primi raspuns :D

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:) :)) :D :p :w00t: :( :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :happy: :beer: :coffee: :ninja: :pinch: :pouty: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :unsure: :alien: :angel: :wassat: :whistle: :wink: :heart: :kissing: :wub: :ban: :stupid: