Diferente

Un reportaj realizat de jurnalistii emisiunii “Romania, te iubesc!”, de la ProTV, prezinta diferentele intre ceea ce inseamna turismul estival in Romania, Grecia si Turcia. Merita urmarit pentru a va convinge, daca mai era nevoie, ca nu exista nici un motiv pentru a alege sa va petreceti vacanta pe litoralul romanesc cand exista o multime de locuri mai frumoase, mai curate si mai civilizate decat acesta.

Mie mi-a adus aminte inca o data de ce nu am mai mers la mare in Romania de 6 ani. Chiar asa, voi cand ati fost ultima oara pe litoralul romanesc? Este chiar asa rau cum se prezinta in emisiunile TV?

* Daca player-ul nu se incarca, puteti vedea reportajul aici.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

4 comentarii la articolul » “Diferente”

  1. A.Faith says:

    mi se pare putin ironic din partea protv-ului sa bage astfel de reportaje intre doua stiri cu ministera plimbareata in care promoveaza Romania.

  2. Virgil says:

    Acest reportaj este ironic si in contextul campaniei “Jos palaria”, in care ii salutau, printre altii, pe romanii care isi petrec concediul in tara. Totusi, reportajul prezinta realitatea indiferent de contextul in care este prezentat.

  3. ion says:

    treaba cu mersu la mare in romania se datoreaza comoditatii si lenei romanului. ca in orice chestie, primul pas e cel mai complicat, pas pe care unii nu-l fac niciodata. e ceva de genu: “lasa bah ca mergem noi aici la noi, ca sunt de-ai nostrii si stim noi pe acolo si …etc.”. cred ca toti cei care au reusit sa ajunga pe alte meleaguri au uitat drumul catre marea neagra romaneasca.

  4. Dan says:

    Am fost anul acesta in Costinesti. Este mai multa mizerie decat in alte parti, mai aglomerat, mai mult zgomot si mai multi oameni nesimtiti.
    Asta nu inseamna ca nu m-am simtit bine, ca nu mi-a placut pizza uriasa facuta la tast, ori ceafa de porc cu cartofi prajiti, plimbarile de seara pe malul marii, spectacolul de muzica si dansuri populare, de la teatrul de vacanta, discoteca Ring cu intrarea libera, sa fac plaja langa muuuuulte tinere frumoase, sa beau bere rece si ieftina de la dozator, sa ma izbeasca valurile mari, sa ma dau pe net de la etajul unu al pensiunii iar de la geam sa privesc marea.
    Toata treaba este sa stii sa te setezi pe ce ai. Intr-adevar la Costinesti te chinui putin, ca sa te simti bine, in Grecia este ceva natural sa te simti bine.

Adauga un comentariu


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:) :)) :D :p :w00t: :( :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :happy: :beer: :coffee: :ninja: :pinch: :pouty: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :unsure: :alien: :angel: :wassat: :whistle: :wink: :heart: :kissing: :wub: :ban: :stupid: