п»ї ГЋn weekend | La Virgil .ro

Categories

ГЋn weekend

Categoria: Personal | Monday, 26 October 2009

 • Vineri seara, mulЕЈumitДѓ concursului organizat de craiova.ro, am mers la cinematograful Patria pentru premiera filmului Francesca. Accesul Г®n salДѓ s-a fДѓcut numai pe bazДѓ de invitaЕЈie, impresia mea fiind cДѓ au fost distribuite mai multe invitaЕЈii decГўt numДѓrul de locuri. ProiecЕЈia filmului a fost precedatДѓ de un mic discurs al regizorului Bobby PДѓunescu, alДѓturi de actorii principali Monica BГўrlДѓdeanu Еџi Dorian BoguЕЈДѓ, aceЕџtia fiind prezenЕЈi Еџi la final Г®n holul cinematografului pentru poze Еџi autografe.

  Filmul mi-a plДѓcut pentru cДѓ nu are ca temДѓ comunismul, pentru cДѓ e altceva faЕЈДѓ de filmele americane cu care suntem obiЕџnuiЕЈi Еџi prezintДѓ o Г®ntГўmplare care poate fi adevДѓratДѓ. Nu mi-a plДѓcut pentru cДѓ sunt momente Г®n care dialogurile dintre personaje se desfДѓЕџoarДѓ prea lent (sau poate nu stau eu bine cu rДѓbdarea) Еџi pentru cДѓ se face din nou uz de prea multe Г®njurДѓturi.
  Francesca ruleazДѓ Г®n perioada urmДѓtoare la Patria. Trailer.
   
 • SГўmbДѓtДѓ Еџi DuminicДѓ m-am plimbat Г®ntre Parcul Tineretului, tГўrgul de haine Еџi bГўlciul care a fost Г®n centru cu ocazia Zilelor Craiovei. Mi-au plДѓcut parcul, concertul lui Michael Bolton Еџi KГјrtГ¶s-ul unguresc.
   
 • Am vДѓzut meciul Craiova – Vaslui, scor 1-2. Mi-am propus sДѓ nu mai urmДѓresc nici un meci al Craiovei pentru o perioadДѓ, pentru cДѓ nu pot sДѓ mДѓ uit fДѓrДѓ sДѓ mДѓ enervez. Ећtiu cДѓ un suporter ar trebui sДѓ fie alДѓturi de echipДѓ Еџi la greu dar parcДѓ m-am sДѓturat de atГўta greu.
   
 • SГўmbДѓtДѓ seara, niЕџte bДѓieЕЈi cu mГўini dibace mi-au furat antena de pe maЕџinДѓ. DeclaraЕЈie la poliЕЈie » CASCO » service » timp pierdut » Finger

Voi ce-aЕЈi fДѓcut Г®n weekend?


Etichete: ,

Comentarii

 1. JOhNY Oct 26, 2009

  O intrebare: antena ti-a fost sustrasa la Parcul Tineretului?

  Raspunde
 2. Virgil Oct 26, 2009

  @JOhNY: Nu, in centru. Am parcat masina pe la 5 undeva mai jos de English Park, iar seara pe la 9 n-o mai aveam.

  Raspunde
 3. Jynx Oct 27, 2009

  Ai castigat o invitatie la Francesca si ai pierdut o antena.. e un oarecare echilibru. :)

  Raspunde
 4. Virgil Oct 27, 2009

  @Jynx: Ai si tu dreptate. Karma :devil:

  Raspunde

Trackbacks

There are no trackbacks on this entry.

Adauga un comentariu

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu, nu va fi publicat)

Website (optional)