Categories

Noutati despre mall-ul de la Electroputere

Categoria: Craiova | Joi, 3 Martie 2011

Plan mall electroputere
Update: Am gasit pe site-ul Electroputere planul urbanistic zonal (PUZ) care include si noul mall. Puteti vedea in poza din dreapta cum vor organizate halele, unde este intrarea si cum vor fi amenajate locurile de parcare. PUZ-ul complet, de 54 de pagini, il puteti vedea aici.

Lista magazinelor anuntata initial (Auchan, Decathlon, Leroy Merlin, Kiabi si Norauto) a fost completata de Ziarul Financiar cu noi retaileri, printre care: C&A, New Yorker, Deichmann, Orsay si Toyplex. In plus, se pare ca sunt negocieri cu H&M si un operator de cinema. Daca despre H&M am mari indoieli ca va veni la Craiova, sunt convins ca viitorul mall va avea si cateva sali de cinema pentru ca ar exista cerere, cele 2 cinematografe de acum fiind la pamant.

Fiind unul bradurile mele preferate, despre C&A am mai scris cand am auzit ca deschid magazine in Bucuresti si m-as bucura foarte tare sa-i vad si in Craiova. Problema pe care o vad este ca lucrarile nu au inceput inca, desi deschiderea a fost anuntata pentru toamna anului acesta (daca imi aduc bine aminte). Stiu ca nu este vorba de o constructie de la zero si reamenajarea halelor ar putea fi facuta repede, insa fiind pacalit de atatea ori de anunturile despre celelalte mall-uri din oras, nu mai cred nimic pana nu vad ca lucrarile avanseaza considerabil :)

Craiova Mall
Foto via dailybusiness.ro


Etichete: , , ,

Articole asemanatoare

Comentarii

  1. Alin MAR 8, 2011

    Lucrarile AU inceput, in interiorul halei se lucreaza din greu. Va fi gata in toamna.

    Raspunde
  2. DOINITA MAR 8, 2011

    Stiti cumva cand incepe depunerea CV-urilor,dar nu ma refer online,ci la mall?Si inca ceva,stiti cand incepe depunerea CV-urilor la Lidl,in Craiovita si unde se depun CV-urile?

    Raspunde
  3. Daniela Repezis MAR 8, 2011

    Buna seara
    Doresc sa stiu in ce locatie se depun cv-uri pentru LIDL Giurgiu.Astept din tot sufletul un raspuns pe adresa mea de e-mail!
    Va multumesc anticipat!

    Raspunde

Trackbacks

There are no trackbacks on this entry.

Adauga un comentariu

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu, nu va fi publicat)

Website (optional)