Categories

Craiova: Se distribuie vinietele pentru parcare

Categoria: Craiova | Miercuri, 13 Iulie 2011

Vinieta parcare Craiova
Primaria a inceput din aceasta saptamana sa ofere vinietele care dovedesc plata taxei de parcare in oras. Acestea pot fi ridicate de la sediile Directiei de Taxe si Impozite si, mai nou, de la casieriile RAT si chioscurile de ziare insa doar pentru cei care nu au platit taxa. Actele necesare sunt copia de pe buletin si copia de pe certificatul de inmatriculare. Nu este obligatoriu ca proprietarul masinii sa mearga personal.

Eu am mers sa o ridic marti, la sediul de Piata Centrala, si nu era deloc aglomerat. Erau 3-4 persoane la fiecare ghiseu iar cei care platisera deja taxa puteau merge direct la birourile 4 si 5 pentru a obtine vinieta. Tot procesul a durat vreo 2 minute, timp in care persoana de acolo a introdus niste date in calculator si a trecut numarul de inmatriculare pe autocolant. Acesta este scris cu marker-ul si nu cred ca trece vara pana va disparea de la soare :)

Sfatul meu este sa mergeti sa o luati acum pentru ca stim cu totii tendinta romanului de a lasa totul pe ultima suta de metri, iar de la jumatatea lui august se vor aplica amenzi pentru cei care nu au vinieta in geam. Chiar daca taxa este platita!


Etichete: ,

Articole asemanatoare

Comentarii

There are no comments on this entry.

Trackbacks

There are no trackbacks on this entry.

Adauga un comentariu

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu, nu va fi publicat)

Website (optional)