Marti, 6 Ianuarie 2009

Cel putin asa spera seful de sindicat de la Electroputere Craiova, care spune ca administratia intreprinderii ar putea face un parteneriat cu o firma din Polonia pentru a produce tramvaie destinate pietei interne din Romania, chiar si pentru Craiova.

Acum eu ma intreb, chiar se vor cumpara tramvaie noi in Craiova (sau in Romania)? Renunta RAT-ul sa mai aduca tramvaiele pe care le arunca nemtii? Greu de crezut…dar in conditiile in care jumatate din salariati sunt trimisi acasa din cauza lipsei de comenzi, eu m-as bucura sa se produca ceva la Electro, chiar si tramvaie de jucarie :)

Mai multe detalii aici.

Tags: , ,

1 Comentariu » la articolul “Electroputere va produce tramvaie!?”

  1. nemo says:

    Ar fi ceva bun pentru Craiova, insa nu prea mai vad realizabil in ziua de azi. De cand cu “criza” s-au cam retras investitorii si nu ce parteneriate se mai pot face cu adevarat.

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:) :)) :D :p :w00t: :( :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :happy: :beer: :coffee: :ninja: :pinch: :pouty: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :unsure: :alien: :angel: :wassat: :whistle: :wink: :heart: :kissing: :wub: :ban: :stupid: