Vineri, 13 Februarie 2009

A trecut ceva vreme de cand nu am mai scris nimic despre trafic, probabil din cauza ca nu am mai plecat cu masina la pranz, cand se poate vedea aglomeratia in toata splendoarea ei. Azi s-a schimbat situatia si, cum pierdeam timpul pe la semafoare, mi-am adus aminte de doua lucruri:

1. In fiecare zi se ridica masinile parcate in statia de autobuz din fata Spitalului Judetean, in special dimineata si la pranz. Aproape de fiecare data cand trec pe acolo vad masina de ridicari, iar ziua de azi nu a facut exceptie. Altfel spus: oameni buni, nu mai parcati masinile acolo pentru ca le ridica!!! Sunt locuri de parcare amenajate intre spital si stadion, iar eu am gasit/vazut tot timpul locuri libere acolo. Stiu, trebuie sa mergi un pic pe jos, dar se poate! Va spun din experienta ca nu e deloc placut sa te trezesti ca ti-a disparut masina :D

2. Masinile parcate pe banda din dreapta la semaforul de la Universitate, in fata la “Dolce Vita”, incurca circulatia si asa foarte aglomerata. Cat de greu e sa puna niste politisti acolo vreo saptamana-doua, sa ii amendezi pe toti? Asa si-ar face si ei norma de amenzi si s-ar mai descongestiona traficul. IMHO, astea incurca mai rau decat cele parcate neregulamentar la spital.

Bonus: Politia Rutiera afirma ca traficul s-a redus in Craiova. Asa o fi?

Tags: ,

2 Comentarii » la articolul “Doua din trafic”

  1. Nu ai vazut cam ce masini sunt parcate in fata la “DOLCE VITA” ? Cine are curaj sa le dea amenda? Stii si tu cum e treaba cu politia la noi! Eventual suna si ei la 112 daca au probleme! :))

  2. Virgil says:

    Catalin, masinile de care vorbesti tu sunt parcate in general seara si in weekend. Eu ma referer la cele care ma incurca in fiecare dimineata cand ma duc la servici, iar astea nu sunt masinile “baietilor care pot parca unde au chef” :)

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>