Joi, 26 Martie 2009

Dan a lansat de curand twittere.ro, un director de conturi Twitter ce isi propune sa adune intr-un singur loc cat mai multe persoane care folosesc acest serviciu de micro-blogging. La inscrierea unui cont, utilizatorul are posibilitatea de a adauga maxim 3 tag-uri care il definesc si locatia, acestea reprezentand doua dintre criteriile de clasificare a conturilor. Astfel, este foarte usor de identificat un alt utilizator cu interese comune sau din aceeasi localitate.

Site-ul permite si cateva topuri, Top Followers, 1000+ Followers si Twittere Noi, utile pentru a identifica mai usor persoanele care merita urmarite. O facilitate interesanta o reprezinta posibilitatea de a adauga anunturi, cu mentiunea ca se permite un singur anunt pentru un cont la un moment dat.

Design-ul este simplu si placut, mi se pare doar ca lipseste ceva din header. Tinand cont de initiativa de a promova pe site campanii umanitare, probabil ca va aparea ceva cat de curand care sa umple golul de acolo.

Eu nu am apucat sa-l folosesc pana acum ca sa pot oferi mai multe detalii despre functionalitate, dar este o initiativa buna ce merita sustinuta. Felicitari si bafta pe mai departe!

PS: Daca nu stiti ce este Twitter, gasiti aici raspunsul.

Tags: ,

2 Comentarii » la articolul “Lansare: twittere.ro”

  1. Dan says:

    Multumesc pentru feedback.
    Ca o completare. Anunturile dispun de selectia cerere/oferta + categorii.

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>