Miercuri, 10 Iunie 2009

Carrefour Craiova

Astazi am profitat de un drum pe care trebuia sa il fac prin centru si am intrat in noul Carrefour Market. Iata si cateva impresii la cald:

  • Inghesuit. Mai tineti minte ca toata lumea se plangea de spatiul dintre rafturi de la real? Ei bine, spatiul ala pare mare fata de cel din Carrefour.
  • Foarte aglomerat. Tinand cont ca a fost ziua de deschidere, foarte multa lume a mers sa vada minunea. Numai ca nu s-au multumit cu privitul, s-au pus si pe facut cumparaturi iar cozile de la case imi aduceau aminte de cele care se formeaza in perioada Craciunului in real. Poate exagerez si spatiul ingust mi-a lasat senzatia de cozi foarte mari, desi nu cred ;)
  • Lipsa locurilor de parcare. Nu stiu daca cele 40 de locuri de la subsol erau ocupate, dar la suprafata era full de masini. Oricum, zona respectiva era si inainte ocupata de masinile celor care veneau la terasa 777
  • Nu aduce nimic nou. In Franta, descoperisem cateva produse specifice Carrefour pe care speram sa la gasesc si la noi. Din pacate, nu am vazut decat un singur produs Carrefour, restul fiind aceleasi lucruri pe care le gasesc in orice alt magazin, indiferent de firma
  • Preturi similiare. Nu prea sunt genul de persoana care sa tina minte pretul produselor cumparate dar, pentru ca fusesem ieri la cumparaturi, am reusit sa fac o comparatie cat de cat. Stiu ca in general, Carrefour practica cele mai mici preturi si plateste o anumita suma daca gasesti produsele mai ieftine in alta parte. La noi nu am vazut niciunde afisata aceasta informatie, de aici si preturile asemanatoare celorlalte magazine din oras (banuiesc)



In concluzie, Carrefour Market este magazinul unde poti merge sa cumperi o paine, un suc sau cele cateva lucruri care iti lipsesc, si asta doar daca te-ai nimerit in zona. Pentru cumparaturile generale, raman de baza hypermarket-urile existente.

Probabil ca asta a fost si ideea deschiderii acestui market, un magazin mic care se adreseaza in primul rand locuitorilor din centru. Mai exact, un market de cartier.

Tags: , ,

Cadouri de la FUNGIFT.RO

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>