Miercuri, 10 Iunie 2009

Universitatea Craiova a fost invinsa acasa cu scorul de 1-0 de FC Vaslui si a pierdut calificarea in Europa League. Meciul a fost slab, jucatorii Universitatii neparand prea interesati sa castige, desi declarasera ca vor “muri pe teren”.

Au fost o multime de speculatii pe finalul acestui campionat: ba ca Universitatii i sa acordat licenta pentru anul urmator cu conditia sa o lase mai moale, ba ca Mititelu nu vrea ca joace in Europa League pentru ca nu prea are bani sa tina echipa, ba ca a vandut meciul cu Steaua etc. In final, NU CONTEAZA!

Important este ca desi am facut cel mai bun sezon de foarte multi ani, ramanem cu un gust amar. Vina pentru pierderea acestei calificari apartine exclusiv echipei. Nu mai pot da vina pe nimeni! Nici pe teren, nici pe vreme, nici pe arbitri, nici pe caldura! Au pierdut pe mana lor, si mai grav, au pierdut din nou increderea fanilor. Si asta se castiga greu!

PS: Felicitari Urziceniului pentru castigarea capionatului, un oras despre care nici nu stiam ca are echipa de fotbal pana acum cativa ani!
PPS: Am inteles ca au fost si ceva incidente cu spectatorii la final pe care nu le inteleg. Ce rost are sa te apuci sa te bati cu jandarmii sau sa arunci cu obiecte in teren? Costea & Co. si-au luat banii, maine intra in vacanta iar noi mergem la serviciu. Avantaj ei ;)

Tags: ,

Cadouri de la FUNGIFT.RO

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>