Miercuri, 22 Iulie 2009
Stalp - Parcul Nicolae Romanescu La intrarea in Parcul Romanescu, pe langa bancile reconditionate, au aparut un stalp si un cos de gunoi realizate tot din fier forjat si acoperite cu bronz.

Nu stiu daca intentia primariei este sa le reconditioneze si pe acestea, dar eu zic ca arata foarte bine si ma bucur ca spre deosebire de anul trecut, anul asta parcul este din nou ingrijit si modernizat.

Stalp- Parcul Nicolae RomanescuCos gunoi - Parcul Nicolae Romanescu

Tags: , ,

5 Comentarii » la articolul “Bonus la reconditionarea bancilor”

  1. nemo says:

    chiar arata super tare
    la mai multe :wink:

  2. valentina says:

    Interesant, chiar par facute cu bun gust.

    Ma asteptam ca asa cum a pornit dl. primar modernizarea orasului, in curand parcul sa nu mai aiba nici iarba, ci sa devina asfalt asezonat cu ceva ciment.

    Dar stai! Ce se vede pe jos?? Cumva un inceput de covor turnat…cu betoniera? :))

  3. Virgil says:

    @valentina: In afara de alei nu mai este nimic cimentat/asfaltat in parc. Chiar mi se pare ca arata foarte bine!

  4. alleks says:

    valentina, de n-ar fi asfaltul ala, nu l-ai injura tu pe solomon la prima ploaie, ca-ti murdaresti sandalutele?

    • valentina says:

      Nu stau in Craiova, asadar “sandalutele” mi se murdaresc prin colbul inconstientei altor edili, si ei cu ale lor povesti…

      Sigur ai vazut/stii ca exista variante ale asfaltului care pastreaza aspectul de parc si nici nu ne noroiesc incaltarile. Totul depinde de un minim efort in a se interesa al celor responsabili!

      Aceeasi obiectie si pentru toate parcarile din oras. Ce zici de acele dale care lasa si iarba sa creasca? Au un design interesant, retin praful, iar daca masori temperatura la nivelul lor comparativ cu cea la nivelul unui asfalt, sigur vei simti diferenta! Caldura se absoarbe in loc sa reflecte.

      Dar, stim cu totii ca trendul la noi in administratii este sa muncim nu sa gandim, sau daca totusi gandim, sa o facem la roata din fata si nu in perspectiva, la efecte pe termen lung. Asta ca sa nu mai vorbim despre firmele interesate in a produce ciment/asfalt pe banii contribuabililor …

      Ca o concluzie: exista probleme care au mai mult de o solutie ;)

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:) :)) :D :p :w00t: :( :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :happy: :beer: :coffee: :ninja: :pinch: :pouty: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :unsure: :alien: :angel: :wassat: :whistle: :wink: :heart: :kissing: :wub: :ban: :stupid: