Miercuri, 1 Iulie 2009

In urma cu aproximativ o luna, in Craiova a fost demarat un proiect de reconditionare a bancilor din Parcul “Nicolae Romanescu”. Mai exact, structura metalica a bancilor este revopsita si i se aplica un strat de bronz, iar lemnul vechi este inlocuit si vopsit intr-o culoare asemanatoare cu bronzul. Proiectul a inceput cu bancile aflate la intrarea principala si in acest moment a ajuns la cele din zona lacului.

Personal mi se pare o idee foarte buna iar rezultatul este surprinzator, bancile finalizate aratand foarte bine. Chiar daca vor aparea voci care vor sustine ca se puteau face alte lucruri de banii astia, eu spun ca Parcul “Nicolae Romanescu” este principalul obiectiv turistic al orasului si unul dintre putinele locuri de relaxare pentru craioveni, asa ca merita investitia.

Banca Reconditionata - Parc Nicolae Romanescu
Banca Reconditionata - Parc Nicolae RomanescuBanca Reconditionata - Parc Nicolae Romanescu

Inainte de reconditionare, o banca arata cam asa:

Banca Veche- Parc Nicolae Romanescu

Tags: , , ,

6 Comentarii » la articolul “Se reconditioneaza bancile din parc”

  1. [...] Articolul intreg si mai multe poze aici. [...]

  2. serena says:

    Mie mi se pare ca arata extraordinar!!!! In plus am vazut la intrare si un stalp de lumina reconditionat dupa acelasi principiu: stalpul vopsit in bronz si becul rotund…. Minunat !!!

    Aceste reconditionari vor schimba fooooarte mult aspectul parcului, care intr-adevar este principalul obiectiv turistic al Craiovei.

    Felicitari pentru aceasta decizie Primariei Craiova!!!

  3. Super bine ce pot sa zic, eu stau in Bucuresti si la cate proiecte de recondinionare a parcurilor au fost, rezultatele minunate nu au rezistat mai mult de cateva luni. La noi nimic nou nu rezista, trebuie rupt, stricat sau furat. Imi pare tau ca nu se poate pastra nimic la noi…

  4. Virgil says:

    Stai sa mai treaca ceva timp, sa vedem cum vor arata si astea din Craiova.

  5. alleks says:

    Arata clar mai bine. Bravo lor pentru proiect.

    Totusi, eu inca sper ca luminile alea de la intrarea principala (mov, albastru, rosu etc. Cel putin asta am vazut in ultima seara cand am vizitat parcul) sa dispara sau sa fie inlocuite.

  6. Virgil says:

    Iluminatul asta artistic e destul de raspandit, l-am mai vazut si prin Franta. Nu cred ca o sa scapam de el.

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>