Duminica, 19 Iulie 2009

Ce-am invatat dupa acest meci:
- nu i-am simtit lipsa lui Bornescu, Silviu Lung Jr. fiind cel mai bun jucator in acest meci.
- faptul ca portarul a fost cel mai bun jucator de pe teren spune multe despre jocul Craiovei care a jucat in primul rand pentru a nu primi gol.
- nu am vazut nici o schema tactica, nici o idee de joc, nimic! Doar acelasi joc sters din finalul campionatului trecut.
- sunt cativa jucatori care, in opinia mea, nu au ce cauta in echipa Craiovei. I-as nominaliza aici in primul rand pe Dina si Soava, chiar daca acesta din urma a dat centrarea de la gol.
- ar mai fi nevoie de un atacant cu experienta.
- prezentarea lotului Universitatii va avea loc intr-un meci amical cu International Curtea de Arges :dizzy: , pe Oblemenco.

In concluzie, a fost un meci amical, fara miza si atmosfera, cu Lazio la inceputul perioadei de pregatire iar rezultatul nu trebuie sa ne bucure. Valoarea echipei se va vedea peste doua saptamani, in meciul cu Dinamo.

Golurile:

Tags: , ,

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:) :)) :D :p :w00t: :( :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :happy: :beer: :coffee: :ninja: :pinch: :pouty: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :unsure: :alien: :angel: :wassat: :whistle: :wink: :heart: :kissing: :wub: :ban: :stupid: