Craiova: Se ridica masini non-stop

Art.5. Programul de desfasurare a activitatii de imobilizare si ridicare vehicule stationate neregulamentar, este permanent, timp de 24 de ore pe zi, inclusiv in zilele de sambata si duminica si in zilele de sarbatori legale.

Stirea asta pica cum nu se poate mai prost pentru mine, pentru ca pe strada unde locuiesc oprirea este interzisa iar locurile de parcare amenajate sunt insuficiente. Mi-a mai fost ridicata masina anul trecut (ziua ce-i drept) dar nu mi-ar placea deloc sa ma trezesc intr-o dimineata si sa nu mai gasesc masina in fata blocului. In plus, taxa de recuperare a masinii a crescut de la 150 la 300 RON in primele 48 de ore.

[sursa]

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

Pe aceeasi tema:

4 comentarii la articolul » “Craiova: Se ridica masini non-stop”

  1. Freeman says:

    Povestea cu locurile de parcare insuficiente din zonele rezidentiale este perfect valabila in 95% din oras, in special in zonele cu blocuri turn.
    Asa ca, daca cei de la ridicari chiar sunt hotarati sa aplice legea la sange, povestea asta ar putea sa devina o sursa constanta de venit pentru administratia locala.

  2. Virgil says:

    @Freeman: Cred totusi ca nu vor face asta, ci e doar o masura pentru a putea ridica masini indiferent de ora in cazul unei urgente. Sper :)

  3. pheonix says:

    @Virgil muta-te din zona rezidentiala in care stai si rezolvi problema :P

Adauga un comentariu


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:) :)) :D :p :w00t: :( :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :happy: :beer: :coffee: :ninja: :pinch: :pouty: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :unsure: :alien: :angel: :wassat: :whistle: :wink: :heart: :kissing: :wub: :ban: :stupid: