Brain workout

  1. 20 de persoane se afla intr-o camera patrata, goala. Fiecare persoana poate vedea intreaga camera si pe celelalte persoane fara a misca nimic (cu exceptia ochilor).
    Unde poate fi asezat un obiect in aceasta camera astfel incat una si numai una dintre persoane sa NU il poata vedea?
     
  2. Tatal hotaraste sa isi lase averea unuia dintre cei trei fii ai sai. Pentru a alege unul dintre ei, acesta se hotaraste sa ii supuna unui test. Fiecare dintre cei trei fii va primi o mica suma de bani iar cel care va reusi sa cumpere ceva cu care sa umple camera sa, va ramane singurul mostenitor.
    Primul fiu a cheltuit toti banii primiti pe bete, insa acestea nu au fost suficiente pentru a umple camera.
    Al doilea a cumparat paie, dar nu a reusit nici el sa indeplineasca dorinta tatalui.
    Al treilea a cumparat doua lucruri cu care a umplut camera, obtinand astfel toata averea.
    Care sunt cele doua lucruri?
     
  3. Romeo si Julieta au fost gasiti morti pe podea, intr-o camera. Langa ei au fost descoperite bucati de sticla iar podeaua era umeda. Singura mobila din camera respectiva este compusa dintr-un raft si un pat. Casa se afla intr-o zona izolata, singurul lucru din apropiere fiind o linie de cale ferata.
    Cum au murit Romeo si Julieta?
     

Enjoy!

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

6 comentarii la articolul » “Brain workout”

  1. pheonix says:

    too early in the morning. need :coffee: first

  2. ValsiS says:

    la primul test e f usor .. dar la restul nu prea am idee

  3. A.Faith says:

    1. eram tentat sa spun ca in buzunar, dar nu merge. cred ca obiectul respectiv ar trebui sa fie asezat pe fruntea sau in capul unei persoane.

    2. a cumparat o lubenita si o dinamita :whistle:

    3. au murit de frig :)) ?

  4. done8989 says:

    1. depinde de marimea obiectului. Ei oricum sunt asezati in cerc asa ca obiectul va trebui asezat ori pe capul respectivului ori cumva sub barbie.

    2. o butelie cu gaz si un cutit sa taie sigiliu.

    3. Ei faceau dragoste si Julieta a vrut sa se sprijine cu mana de sertarul pe care era un pahar cu apa. Acesta a cazut si s-a spart. Totodata a alunecat si ea si un ciob a ranit-o foarte grav, murind din cauza unei hemoragi. Romeo a auzit trenul si stia ca rudele Julietei trebuiau sa vina cu el asa ca si-a taiat venele cu alt ciob.
    O alta varianta ar fi ca Romeo sa se fi dus la Julieta beat turta. A incercat sa profite de ea si vazand ca ea refuza i-a spart sticla in cap. El moare din cauza comei alcoolice.
    Desigur, putem merge si pe varianta clasica cu sinuciderea.

  5. florian says:

    1. pe capul persoanei care nu trebuie sa vada
    2. o lumanare si o cutie cu chibrituri… a umplut camera cu… lumina
    3. Romeo si Julieta sunt doi pestisori, a trecut trenul, z-a zguduit dulapul si acvariul a cazut de pe el. Stiam o poveste similara si asa m-am gandit la varianta asta :p.

  6. A.Faith says:

    deci, cine a nimerit-o?

Adauga un comentariu


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:) :)) :D :p :w00t: :( :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :happy: :beer: :coffee: :ninja: :pinch: :pouty: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :unsure: :alien: :angel: :wassat: :whistle: :wink: :heart: :kissing: :wub: :ban: :stupid: