Categories

LG Optimus 3D in teste

Categoria: Gadget | Sunday, 11 September 2011

Update: Review-ul complet este aici.

Gratie magazinului evoMAG am primit pentru teste smartphone-ul LG Optimus 3D. Am vrut sa-l incerc in primul rand datorita tehnologiei 3D de care dispune: ecranul 3D care afiseaza imagini tridimensionale fara a avea nevoie de ochelari speciali si cele doua camere care filmeaza si fotografiaza 3D. Pe langa acest aspect care il face deosebit, smartphone-ul are specificatii aproape de ultima generatie, adica procesor dual-core la 1GHz, procesor grafic dedicat, ecran de 4,3 inchi cu rezolutie 480 x 800, 8GB memorie interna, 512 MB RAM, camera Full HD si sistem de operare Android 2.2 cu upgrade la 2.3 in viitorul apropiat.

Ca o prima impresie, telefonul pare solid si foarte bine facut, cu materiale de calitate, insa este mai mare decat alte modele de 4,3 inchi, iar asta deranejaza atunci cand este tinut in mana fiind putin mai dificil de utilizat. Este rapid in utilizare, raspunde bine la comenzi iar experienta 3D este impresionanta pentru un telefon, fiind bine pusa in valoare de jocurile si clipurile care vin preinstalate.

Review-ul complet cu informatii detaliate vine in periada urmatoare. Pana atunci, daca va intereseaza sa testez ceva anume sau vreti anumite informatii despre telefon, nu ezitati sa lasati un comentariu.
Telefonul este momentan la pretul de 1.612 lei.

LG Optimus 3D - Fata LG Optimus 3D - Spate


Etichete: , , , ,

Comentarii

There are no comments on this entry.

Trackbacks

There are no trackbacks on this entry.

Adauga un comentariu

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu, nu va fi publicat)

Website (optional)