Cateva cuvinte despre concursul trafic.ro

Cand am scris aplicatia pentru concursul trafic.ro API nu m-am gandit nici o clipa ca as avea vreo sansa la vreun premiu. Stiu ca pare un cliseu, dar afirmatia poate fi demostrata cu date concrete: m-am inscris in concurs pe 2 decembrie, in conditiile in care acesta trebuia sa se incheie pe 7 decembrie (data a fost prelungita apoi pana pe 8 ianuarie). In plus, aplicatia se adreseaza unui numar relativ mic de utilizatori trafic.ro care folosesc telefoane Windows Mobile. Tocmai din acest motiv nu m-a mirat faptul ca am avut doar 23 de descarcari ale aplicatiei si 13 voturi in concurs.
Daca insa cel putin o persoana in afara de mine foloseste aplicatia, eu sunt multumit.

Singurul lucru pentru care imi pare rau din tot acest concurs este ca nu am reusit sa ajung la festivitatea de premiere de la Bucuresti. Sunt convins ca ar fi fost o experienta placuta sa intalnesc persoane noi din domeniul meu de activitate. Data viitoare.
Drept consolare, am primit vineri un cadou continand o diploma si cateva materiale promotionale de la trafic.ro si Kaspersky. Multumesc :)

PS: Poze de la eveniment pot fi vazute pe Facebook.

Diploma trafic.ro Materiale promotionale trafic.ro

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

4 comentarii la articolul » “Cateva cuvinte despre concursul trafic.ro”

  1. oanavio says:

    avem baiat destept aici, mandria noastra :D
    Felicitari pentru participare!

  2. pheonix says:

    La mai multe!

  3. Bogdan Aron says:

    Stiu eu pe cineva care foloseste aplicatia :)

  4. Virgil says:

    @oanavio @pheonix: Multumesc :))

    @Bogdan Aron: Ma bucur :)

Adauga un comentariu


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:) :)) :D :p :w00t: :( :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :happy: :beer: :coffee: :ninja: :pinch: :pouty: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :unsure: :alien: :angel: :wassat: :whistle: :wink: :heart: :kissing: :wub: :ban: :stupid: