Ghidul Salariilor 2008

Daca lucrati in domeniul IT si vreti sa vedeti cat de bine sunteti platiti, puteti intra pe Ghidul Salariilor si o sa aflati unde se situeaza salariul vostru fata de salariile minim, mediu si maxim din judetul ales si din tara.

Mie mi s-a parut interesant si am fost curios sa aflu care este salariul maxim in IT din Dolj, asa ca am completat formularul de pe site. Rezultatul mi se pare apropiat de realitate dar este raportat la doar 15 persoane din Dolj care au raspuns la intrebari pana acum. Asa ca intrati si raspuneti la intrebari ca sa avem o idee mai buna despre salariul pe care il avem.

Cateva dintre datele de care se tine cont in evaluarea salariului sunt: educatie, experienta, timpul de lucru, tipul companiei, numarul de angajati, bonusuri si zile de concediu.

LE: Au fost facute publice rezultatele pentru anul 2008. Le gasiti aici

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.


Adauga un comentariu


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:) :)) :D :p :w00t: :( :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :happy: :beer: :coffee: :ninja: :pinch: :pouty: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :unsure: :alien: :angel: :wassat: :whistle: :wink: :heart: :kissing: :wub: :ban: :stupid: