Vineri, 19 Decembrie 2008

Brazi artificiali Paris Imi aduc aminte ca atunci cand eram mic, ai mei au cumparat un brad artificial pentru Craciun. L-am impodobit cativa ani de sarbatori dar, cum nu era de cine stie ce calitate, s-a stricat la un moment dat (nu ii mai stateau crengile si incepea sa se dezmembreze). Dupa aceasta experienta au renuntat la ideea de brad artificial si au revenit la brazii naturali. Nu i-am intrebat niciodata de ce au cumparat bradul artificial, dar sunt convins ca au facut-o din motive financiare.

In 2008, bradul artificial s-a transformat in bradul ecologic si nu il mai cumparam pentru ca e mai avantajos, ci pentru ca vrem sa salvam natura. Sa fim seriosi! Cati dintre voi preferati un brad artificial in locul unuia natural? Nu se va compara niciodata mirosul unui brad natural, cu mirosul de plastic al unuia artificial, iar eu m-am cam saturat de campaniile astea eco facute doar din interese comerciale.

Ramanand tot la subiectul brazilor, mi s-a parut interesant modul in care sunt ei vanduti in Franta.
Acolo, toti brazii au ca suport o jumatate de bustean. Nu stiu exact de ce, dar banuiesc ca isi trag seva din bustean si astfel nu mai e nevoie sa aiba apa pentru a rezista mai mult. Am dreptate?

Brazi Franta

Tags: ,

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>