Marti, 3 Februarie 2009

Zilele astea, ar cam trebui sa stati pe acasa si sa asteptati un nene de la o firma platita de Electrica, care trebuie sa citeasca contorul electric. Cum sa nu! Nu-i nimic, o sa gasiti o in usa o “scrisoare de dragoste” ca in poza. Observati expresia “reprogramarea acestei operatii”, desi nu m-au sunat niciodata pentru o programare. Oricum, rezolvarea e simpla: citesti contorul, suni la numarul ala si spui nume, adresa si numarul de kW. Simplu pentru mine, simplu pentru ei :)

Eu nu inteleg de ce prestatorii de servicii din Romania considera ca tu nu ai nici o alta treaba decat sa stai acasa si sa ii astepti pe ei. Dupa ce am facut cerere pentru internet la RDS, ma suna unu’ dupa vreo 2 luni (cand au terminat de tras fibra in cartier) ca el e la usa, de ce nu raspund? Eu i-am raspuns politicos ca sunt la serviciu si nu pot pleca, iar el ma intreaba “pai si eu ce fac?”. Tineam mult sa am internet, asa ca nu i-am spus ce sa faca, doar am convenit sa ne intalnim in alta zi cand puteam amandoi. De ce nu putea sa ma sune inainte de a veni acasa, scutind astfel si un drum facut degeaba? Sau, in opinia lui, eu nu trebuia sa ma misc de acasa 2 luni de zile, ca doar stiam ca trebuie sa vina! WTF??

Notificare Electrica

Tags: ,

3 Comentarii » la articolul “Stati acasa!”

  1. nemo says:

    Subscriu la aceasta nemultumire!!!
    Pe langa cazurile date de tine, un alt exemplu concret: mi-am pus repartitoare de caldura (nu mai comentez despre cat de buna sau de proasta a fost ideea asta), si in lunile astea cand primim caldura prin binevoita sistemului de termoficare, in fiecare luna gasesc un anunt pe usa blocului ca in ziua X intre orele 14-16 (sau 10-12) trece cineva sa citeasca acele repartitoare. Ce-ar fi sa cer invoire la servici intre orele respective ca trebuie sa stau acasa sa vina nenea sa citeasca? Cand ne laudam cu cat de mult a avansat tehnologia, mi se pare chiar stupid acest gen de servicii.
    Norocul meu ca au si o adresa de mail la care le pot trimite datele respective.

  2. Virgil says:

    Wow, au adresa de mail??? Si tu zici ca nu sunt moderni… :D

  3. Romania…nu zic mai multe!

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>