п»ї Orasul mafiei | La Virgil .ro
Marti, 3 Februarie 2009

De fiecare data cand aud la televizor de scandaluri cu impuscaturi care nu sunt in Craiova, parca am asa o mica tresarire de orgoliu. Uite ca nu numai in Craiova se intampla! Ma saturasem sa tot aud/citesc numai despre scandalurile din Craiova, despre interlopii de aici, cartierul Fata Luncii etc. Asa a fost si cu jaful de la casa de schimb din Brasov, numai ca de data asta, tot Craiova a ajuns pe prima pagina a ziarelor.

Pentru cine nu e la curent cu noutatile, distrusul despre care se presupune ca a omorat doi oameni la o casa de schimb valutar din Brasov, a fost eliberat anul trecut din Penitenciarul Craiova, pentru a se opera la ochi. How stupid can you be??? Asta a fost motivul care a declansat o noua serie de discutii si articole pe tema “Craiova, orasul mafiei”.

Cel mai recent articol se numeste Faceti curatenie in orasul mafiei! si a aparut azi in Evenimentul Zilei. Daca ar fi sa ne luam dupa tot ce scrie in articolul asta, ar trebui sa ne inchidem toti in casa si sa nu mai iesim niciodata. Mie inca nu mi-e frica sa ies pe strada in Craiova, iar daca e sa-mi fie frica de ceva, imi este de caini :)

Voi ce ziceti, este Craiova orasul mafiei?

Loading ... Loading ...

Tags: , ,

9 Comentarii » la articolul “Orasul mafiei”

 1. alleks says:

  trebuie sДѓ fii puЕЈin strДѓin de ce se Г®ntГўmplДѓ cu adevДѓrat Г®n craiova sДѓ spui cДѓ aici nu se gДѓseЕџte mafie. dar ЕџtiriЕџtii sunt penibili, ca de obicei.
  denumirea “oraЕџul mafiei” este prea mult, totuЕџi. deЕџi am votat da.
  Г®n altДѓ ordine de idei, dacДѓ ar fi sДѓ aleg ce ЕЈigani sДѓ disparДѓ primii din craiova: retarzii cu maЕџini de BG, tari Г®n gurДѓ, cerЕџetorii, idioЕЈii cu impresii de Еџmecheri sau mafioЕЈii, Дѓia care (conform presei) umblДѓ cu ak47 sub haine Еџi flamethrowers Г®n portbagaj, i-aЕџ alege degajat pe primii. cei din urmДѓ nu mДѓ afecteazДѓ Г®n mod direct. pot sДѓ mДѓ duc Г®n locurile frecventate de ei (gen cazinouri, zic) Еџi nimeni nu-mi aruncДѓ priviri dubioase. nimeni nu mДѓ Г®mpuЕџcДѓ, nimeni n-are treabДѓ cu mine. nu ei sunt cei care taie calea fraierilor la semafor, nu ei claxoneazДѓ ca retardaЕЈii, nu ei flegmeazДѓ din AMG pe carosabil. ceilalЕЈi sunt cei care deranjeazДѓ populaЕЈia Г®n mod direct. dar dacДѓ ar exista Еџi posibilitatea sДѓ disparДѓ ambele “tabere”, aЕџ fi Г®ncГўntat.

 2. Virgil says:

  alleks, ai dreptate intr-o oarecare masura. smecherasii astia de 2 lei, care au umplut orasul, sunt cei mai periculosi pentru noi, oamenii de rand. aia mari isi rezolva treburile intre ei, fara sa atraga atentia.
  dar ce faci cand vrei sa iti deschizi o mica afacere (gen magazin) si vin sa-ti ceara taxa de protectie?

  • alleks says:

   de cazuri de genul Дѓsta Г®ncДѓ nu am auzit. Еџtiu, totuЕџi, cДѓ pe vremea cГўnd “trona” caiac Еџi era Г®nscДѓunat la piaЕЈa mare, cerea o taxДѓ nu chiar neglijentДѓ din partea vГўnzДѓtorilor de acolo. sub o formДѓ legalДѓ, desigur.

 3. A.Faith says:

  eu sunt de pДѓrere cДѓ atunci cГўnd le cauЕЈi, le gДѓseЕџti, iar evenimente de genul celor petrecute Г®n Craiova sunt prin mai toate locurile, dar avem noi un PR de milioane :)

 4. Virgil says:

  Gabi, problema e ca in Craiova au fost prea multe scandaluri intr-un timp scurt si asta a atras atentia.

 5. A.Faith says:

  da, dar cГўnd se face ceva frumos pe la Craiova, toЕЈi merg pe burtДѓ Еџi nu zice nimeni nimic. pДѓi e frumos aЕџa?

 6. Virgil says:

  Cate lucruri frumoase ai vazut tu sa fie promovate la TV? Cand nu e nimic rau in Craiova, se cauta prin alte orase.

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>