Tu ce alegi?

Luna aceasta este perfecta pentru cei care vor sa-si cumpere un smartphone, pentru ca 3 noi device-uri din aceasta gama vor fi lansate pe piata:

Nokia N97 are ecran touch rezistiv de 3.5 inch, rezoltutie 640 x 360 px, memorie interna de 32 GB + slot MicroSD, tastatura QWERTY si sistem de operare Symbian S60 5th edition.
Singurul lucru pe care i l-as reprosa la o prima vedere este rezolutia prea mica pentru un display de 3.5 inch. In afara de asta, e telefonul pe care l-as alege in momentul de fata dintre cele trei.

iPhone 3Gs In sfarsit “copy/paste”! Asta e principala afirmatie pe care am citit-o legat de acesta lansare. Pe langa asta, 3Gs aduce alte noi facilitati, gen inregistrare video si MMS, care exista de multa vreme pe alte telefoane din aceeasi gama.
Dupa parerea mea, chiar si cu aceste imbunatatiri, iPhone ramane la statutul “gadget de fite”. Love it or hate it!

Sprint Palm Pre Nu am butonat vreodata un Palm, dar pare un telefon business, urat si fara specificatii deosebite. Faptul ca principala lauda este introducerea multitasking-ului, ma face sa cred ca nici Sprint nu vine cu nimic inovator, ci doar incearca sa tina pasul cu dispozitivele existente.

Eu sunt multumit de Touch HD-ul meu, dar asta nu ma impiedica sa arunc o privire si pe noile aparitii :) . Dupa cam am spus si mai sus, N97 mi se pare cel mai reusit telefon dintre cele 3, atat ca design, cat si ca specificatii. Tu ce alegi?

PS: Nu am considerat ca e nevoie sa copiez aici specificatiile complete ale fiecarui telefon, pentru ca pot fi gasite accesand linkurile catre site-urile oficiale.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.


3 comentarii la articolul » “Tu ce alegi?”

  1. serena says:

    NOKIA N97

  2. freeman says:

    Hmm… “gadget de fite”.

    Eu tot iPhone 3GS as alege, pentru simplul motiv ca in vreme ce toti competitorii construiau colibe, Apple a avut tupeul sa faca un zgarie nori.
    Si tot ce vezi azi in “SmartPhone”-urile de ultima generatie sunt chestii care incearca sa ajunga din urma “fitele” lui iPhone

    P.S. din facilitatile noi ai uitat “Vocal Control”, si nu ma refer la alea care controleaza aplicatia de telefon ;)

  3. Virgil says:

    @freeman: nu vad cum smartphone-urile de ultima generatie incearca sa ajunga din urma iPhone, pentru ca daca e sa comparam specificatiile, iPhone pierde. Singurul lucru pentru care le ofer credit celor de la Apple este display-ul.

    Cat despre Voice Control, arunca o privire peste aplicatia “Voice Command” de pe Windows Mobile, care este deja la versiunea 1.6 ;)
    http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/microsoft/voice-command-features.mspx

Adauga un comentariu


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:) :)) :D :p :w00t: :( :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :happy: :beer: :coffee: :ninja: :pinch: :pouty: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :unsure: :alien: :angel: :wassat: :whistle: :wink: :heart: :kissing: :wub: :ban: :stupid: