Miercuri, 15 Iulie 2009

Cea mai importanta partida amicala din aceasta vara pentru Universitatea Craiova, cea in care va intalni echipa Lazio Roma, va fi televizata de Sport.ro, sambata de la ora 19.

Nu prea am rabdare sa ma uit la meciurile amicale, in primul rand pentru ca nu au nici o miza, dar de data asta cred ca voi renunta la aceasta regula. Nu am ocazia sa o vad pe Universitatea jucand prea des cu astfel de echipe, nici macar in amicale.

[sursa]

Tags: ,

5 Comentarii » la articolul “Universitatea Craiova - Lazio, pe Sport.ro”

  1. done8989 says:

    nu o sa mai fie televizat din cate am auzit .. o sa fie un amical de-al CFR-ului

  2. done8989 says:

    sau se transmite … vad ca se razgandesc astia de n-au treaba

  3. Virgil says:

    @done8989: Au zis initial ca il transmit, apoi ca s-au razgandit pentru ca nu aveau echipamente. In final, a ramas ca vor inchiria niste echipamente si vor transmite meciul. Sper sa ramana asa :)

  4. A.Faith says:

    unde se transmite? virgil, daca stii, da-mi si mie un sms sau un telefon pe 0741…

  5. Virgil says:

    @A.Faith: Pai a ramas pe sport.ro, la tv si pe site.

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:) :)) :D :p :w00t: :( :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :happy: :beer: :coffee: :ninja: :pinch: :pouty: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :unsure: :alien: :angel: :wassat: :whistle: :wink: :heart: :kissing: :wub: :ban: :stupid: