Marti, 8 Septembrie 2009

* Au fost asfaltate trotuarele pe strada unde locuiesc
* Au fost instituite doua noi sensuri giratorii
* A fost inaugurata reteaua wireless din centrul orasului

Asta am vazut eu in cele doua zile de cand m-am intors in Craiova, s-ar putea sa mai fie si altele. In 2005, am fost plecat in Italia pentru 3 luni iar la intoarcere nu am observat nimic schimbat. Deci lucrurile se misca!

Tags: , ,

5 Comentarii » la articolul “In 11 zile”

  1. A.Faith says:

    eu am ramas masca atunci cand am vazut sensurile alea de pe Garii. nu mi-a venit sa cred. nu sunt foarte increzator in utilitatea lor, sa fiu sincer :)

  2. alleks says:

    La noi nu e bine nici cand se face ceva, nici cand nu se face nimic.

    Afaith, e mai bine cu giratoriile. Te obisnuiesti greu, dar se circula mai lejer.

    • A.Faith says:

      un giratoriu era ok, dar doua? in plus, de doua ori am trecut pe-acolo si de fiecare data am vazut soferi care circulau foarte aiurea. dar timpul o sa spuna daca a fost sau nu o alegere buna.

  3. Virgil says:

    Si eu prefer sensurile giratorii, chiar daca cele de pe Carol I au o pozitie un pic ciudata. Astept sa trec pe acolo si in plin trafic pentru a ma pronunta despre utilitatea lor, dar cred ca se circula mai bine acum.

  4. Flori says:

    In sfarsit cineva bucuros si fericit de orasul nostru. Doamne ajuta!

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:) :)) :D :p :w00t: :( :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :happy: :beer: :coffee: :ninja: :pinch: :pouty: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :unsure: :alien: :angel: :wassat: :whistle: :wink: :heart: :kissing: :wub: :ban: :stupid: