Poze: Parcul Tineretului

Trecand peste discutiile generate de amplasare si banii cheltuiti, ceea s-a finalizat pana acum in Parcul Tineretului (fost Lunca Jiului) arata foarte bine si merita vazut!

Parcul Tineretului CraiovaParcul Tineretului Craiova

Parcul Tineretului CraiovaParcul Tineretului Craiova

Parcul Tineretului CraiovaParcul Tineretului Craiova

Parcul Tineretului CraiovaParcul Tineretului Craiova

Parcul Tineretului CraiovaParcul Tineretului Craiova

Parcul Tineretului CraiovaParcul Tineretului Craiova

Parcul Tineretului CraiovaParcul Tineretului Craiova

Parcul Tineretului CraiovaParcul Tineretului Craiova

Parcul Tineretului CraiovaParcul Tineretului Craiova

Parcul Tineretului CraiovaParcul Tineretului Craiova

Parcul Tineretului CraiovaParcul Tineretului Craiova

Parcul Tineretului CraiovaParcul Tineretului Craiova

Parcul Tineretului CraiovaParcul Tineretului Craiova

Parcul Tineretului CraiovaParcul Tineretului Craiova

Parcul Tineretului CraiovaParcul Tineretului Craiova

Parcul Tineretului CraiovaParcul Tineretului Craiova

Parcul Tineretului CraiovaParcul Tineretului Craiova

Parcul Tineretului CraiovaParcul Tineretului Craiova

Locatia parcului
locatie parcul tineretului

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

Pe aceeasi tema:

24 comentarii la articolul » “Poze: Parcul Tineretului”

  1. ValsiS.ro says:

    frumos :) chiar imi place … pacat ca am stat o ora si jumate sa ajung cu masina pana acolo

  2. done8989 says:

    Eu nu am fost, dar nici nu sunt incantat de ce vad. Pare tot un kitsch in stilul bine cunoscut al lui Solomon, o amestecatura.

  3. Mr.M says:

    pentru Done8989 …esti un IDIOT!!!! :devil:
    Traiesc in Germania si parcul se compara cu unul din Germania!
    Bravo Craiova!
    Mai raman oamenii de schimbat!

    • Marlena Greenhill says:

      Domnule M, oamenii sint minunati ,nu trebuie schimbati, ceeace trebuie schimbat este rautatea si cirteala unora ,care nu ne fac de loc cinste!
      Craiovenii sint oameni gospodari si gazde minunate, stiu sa traiasca si sa se distreze ,stiu sa iubeasca si sa fie prioeteni minunati.
      M.G.

  4. BlondyX says:

    :heart: :heart: impresionant…de aceasta data s-a intrecut pe el Domnul solomon…orasul asta va fi din ce in ce mai frumos ..pacat ca trebuie sa vina cineva din afara orasului sa observe ca cei din oras s-au obisnuit si nu li se mai pare nimic frumos..ce oameni :whistle: :pinch:

  5. X says:

    Bine spus “Mr.M”
    Mai raman oamenii de schimbat … desi nu sunt rasist cand vine vorba de colorati trebuie sa recunosc ca trebuie sa fiu. Nu sunt numai bronzatii de vina, dar cea mai mare vina o au ei. Am fost aseara la deschidere si se vedea clar de ce oamenii nu merita orasul asta frumos.
    Romania e o tara frumoasa, pacat ca e locuita!

  6. nasu says:

    O sa plateasca si nepotii nostri rate la banci pentru banii investiti de solomon in peisajele lui electorale, se bucura lumea pentru realizarile facute pe banii nostrii, sa vedeti impozite de anul viitor, taxa de parcare si multe altele pentru a stringe banii pentru banci. Centru orasului este plin de flori, iar cartierele marginase (Rovine, Lapus- Arges) pline de cacati de ciini, dar avem centru cu fintini arteziene care au fost construite gresit de firmele lu” solomon, cind functioneaza fintinile se uda toata Calea Unirii.

  7. done8989 says:

    @Mr. M
    idiot sa il faci pe tac-to daca nu esti de acord cu parerea lui

  8. Virgil says:

    Mie imi place si nu vad unde e kitsch-ul. Sunt alei, flori, figurine din gard viu, locuri de joaca etc. Asa cum @Mr.M a spus ca se compara cu parcurile din Germania, asa pot sa spun si eu ca e comparabil cu ce am vazut in Franta si Italia. Dar nu e nimeni obligat sa aiba aceeasi parere.

    @Mr.M: Nu e nevoie sa jignesti pe cineva doar pentru ca nu e de acord cu tine. Daca vrei sa schimbi oamenii, incepe cu tine!

    • Marlena Greenhill says:

      Domnule virgil, am o intrebare ,poate vei zimbi sub mustata, dar as dori sa stiu unde este amplasat acest parc al tineretului, eu fiind plecata din Craiova de 25 de ani , dar de atunci am fost in vizita aproape la fiecare 2 ani, insa pina acum nu am auzit de acest parc.
      Mai am o rugaminte, daca ai pozele origoinale ,la marimea lor originala, sa mi le trimitipe adresa mea de mail, pentru a putea realiza un fisier Proshow sau Opower Point.
      Cu multumiri anticipate,

      Marlena.

      • Virgil says:

        Parcul Tineretului este fostul Parc Lunca Jiului, la iesirea din Craiova spre Bucovat. Am actualizat articolul cu o captura din Google Maps.

        Pozele le veti avea pe mail in aceasta seara.

  9. done8989 says:

    Un prieten mi-a recomandat sa il vizitez mai bine, daca vreau sa imi fac o parere. Din poze imi plac doar parcul pentru copii si terenurile de tenis.
    Eu de obicei sunt mai pretentios si nu imi place sa vad mai multe stiluri amestecandu-se si pot sa fie multe lucruri, dar important este si cum se imbina. Pot sa iti spun ca nici bancile noi din Parcul Romanescu nu imi plac. Asta e, cum ai spus si tu, parerile pot sa difere.

  10. dragos says:

    Comentati cat vreti dar asha ceva nu mai exista si nu va exista pt mult timp in restul oraselor din romania .
    Jumatate din strazile din craiova sunt asfaltate pline de parcari pana cand si aleiile dintre blocuri sunt asfaltate, toate spatiile verzi sunt pline de flori si gazon nu ca inainte cand era plin de toate mizeriile si fara pic de verdeata .Sa nu mai zic sensurile giratorii inainte facem 45 min pana la munca acum fac 12 ce ziceti de asta ). Acum ceva timp am fost in centru si erau 2 autocare cu copii straini care au venit sa vada fantana, dintr-un loc posac usor usor devine oras turistic .In 2 ani Craiova o sa fie primul oras din Romania care o sa merite statutul de oras european
    Din partea mea omul asta are tot suportul in tot ceea ce face

  11. ion says:

    foarte misto, am ramas impresionat. nu prea ma asteptam sa iasa chiar asa frumos. acum nu mai trebuie decat sa-l pazeasca foarte bine, daca se poate chiar cu jandarmi. d-abi astept sa fac un tur complet al lui, ziua :p

  12. Social comments and analytics for this post…

    This post was mentioned on Twitter by alleks: @gabrielcol arata bine. :D oricum, am putine poze. @lavirgil are ceva mai multe http://tinyurl.com/yfna4b4…

  13. Serban says:

    Foarte frumos! Imi place cum incepe sa se transforme Craiova. Abia astept sa vizitez parcul.

  14. Ion Craioveanu says:

    Din pacate nu voi merge decat foarte rar in Lunca… Nu am curaj sa-mi las masina parcata in tiganime, chiar la intrarea parcului. Deja s-au spart cateva masini acolo asa ca aveti mare grija. Politistii comunitari au ridicat din umeri. Au fost comise mai multe furturi, inclusiv sistemul de udare, asa ca mai bine preferati tot Parcul Romanescu. Lunca ramane a minoritarilor… :ninja:

  15. Anka says:

    Oameni buni, ca vreti sa recunoasteti sau nu, e treaba voastra…Sincer e un parc tematic foarte frumos, chiar imi place, cine a zis ca este un kitch chiar nu are dreptate, kitch-ul este un surogat, un inlocuitor de proasta calitate al unei opere de arta (din toate cele 7 arte), aici se vede ca a fost mana unui arhitect peisagist, se vede ca a folosit materiale bune, numai plantele decorative costa o avere, am vazut si un culoar de pergole, arbusti tunsi in forme de animale, saptii de joaca, terenuri de sport, etc. Ce vreti mai mult?…
    Parcul Romanescu arata si el foarte bine…si acolo vin rromi , insa nu am vazut vreunul stricand ceva, furand poate.
    Chiar mi-am dus o prietena din Bucuresti in parcul Romanescu tocmai de ziua internationala a RRomilor :cwy: (din greseala, ca nu stiam), si nimeni nu s-a luat de noi, toti stateau pe iarba, mancau si ascultau muzica lor, atat.
    In concluzie, cred ca Parcul Tineretului (Lunca) trebuia reamenajat cumva, candva…ei bine, s-a nimerit acum, faptul fiind consumat, trebuie acceptat de toata lumea.

    In fine, asta e doar parerea mea, nimeni nu este obligat sa o accepte.

    Numai bine tuturor!

  16. AMZA MARIUS says:

    Sunt oltean si e pentru prima oara cand o spun cu mandrie.Am venit sa locuiesc in Timisoara cu speranta ca voi locui intr-un oras civilizat. M-am inselat, Cihandu e la degetul mic al lui Solomon, Timisoara este o mizerie, nimic ca sa te faca sa crezi ca esti mai aproape de vestul Europei, niciun parc adevarat. Bravo domnule primar, aproape ca m-ati covins ca trebuie sa revin la origini!Felicitari.

  17. ValsiS says:

    Marius … acum nu cred ca o sa vezi o diferenta mare … dar sunt convins ca in cel mult 6 ani, orasul Craiova va fi printre cele mai frumoase orase din tara … si din 2020 :D poate si cel mai important pol economic dupa Bucuresti (asta sper)

  18. done8989 says:

    Am fost intr-un final in parc. Mi-a placut ce am vazut, na. Mi-au placut si tiganusii aia fericiti din leagane (nu e nici o ironie aici) si mi s-ar parea o prostie din partea lor sa strice parcul, avand in vedere ca se pot bucura de el asa cum e. Nu are cine stie ce arhitectura, nu cred ca a fost gandit foarte mult si nu stiu daca isi merita banii, dar mi-a placut.

  19. ade says:

    Este foarte tare, nu credeam ca o sa avem si noi in Romania asa ceva ma bucur foarte mult de tot ca s-a facut pana acum datorita primarului D Solomon.Cred ca tuturor ne place parcul acesta si e foarte bine venit pt baza sportiva sa fiu sincera ne lipsea asa ceva in Craiova si sper sa se mai construiasca baze sportive.ESTE INTRADEVAR CEVA FOARTE FRUMOS SI BINE VENIT IN ORASUL NOSTRU

Adauga un comentariu


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:) :)) :D :p :w00t: :( :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :happy: :beer: :coffee: :ninja: :pinch: :pouty: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :unsure: :alien: :angel: :wassat: :whistle: :wink: :heart: :kissing: :wub: :ban: :stupid: