Miercuri, 28 Ianuarie 2009

puiule = a Romanian term of endearment

Tocmai ce am urmarit ultimul episod aparut din serialul Criminal Minds (sezonul 4, episodul 13). Daca nu l-ati vazut, va recomand sa o faceti, e interesant.

Se pare ca toate stirile care au aparut prin Europa despre tiganii romani au ajuns si la urechile scenaristilor de la Hollywood, care s-au hotarat sa faca un episod cu criminali in serie tigani. Tigani din Romania, evident! Astfel, 13.816.000 milioane de americani, au aflat despre cele mai “frumoase” obiceiuri ale tiganilor, furatul si casatoriile intre minori.

Romania sucks!

Tags: ,

3 Comentarii » la articolul “Inca un motiv de mandrie nationala”

  1. Dan says:

    Lasa ca e bine. Daca ascundem gunoiul sub pres nu rezolvam nimic. Hollywood-ul exagereaza, asa cum face si cu negrii lor din filme, dar in esenta reflecta realitatea.

  2. [...] de Revelion au fost cu tigani, stirile despre Romania in strainatate sunt cu tigani, serialul Criminal Minds are un episod despre Romania, evident… cu tigani,  asta seara la Eurovision pe TVR1 ne [...]

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>